logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری:

اهانت به پیامبر(ص) نشانه جهالت غرب است/ امت اسلام باید به دفاع از ساحت خاتم الانبیاء برخیزند

اهانت به پیامبر(ص) نشانه جهالت غرب است/ امت اسلام باید به دفاع از ساحت خاتم الانبیاء برخیزند
امان الله علیمرادی گفت: اهانت به رسول رحمت نشانه جهالت جدید غرب است و از عناد و کینه‌ شعله ور دستگاه‌های سیاسی و فرهنگی دنیای غرب با اسلام و جامعه‌ مسلمانان، حکایت دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام و المسلمین امان الله علیمرادی در گفتگو با راه آرمان؛ در واکنش به اقدامات اهانت‌آمیز اخیر نشریه فرانسوی و حمایت رئیس‌جمهور فرانسه از آن گفت: اهانت به سراج منیر، شخصیت نوری و قدسی حضرت رسول خاتم(ص)، اهانت به تمامی ارزشهای انسانی و تمامی انبیاء الهی و تمام کتب آسمانی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان,

نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: اهانت به رسول رحمت، مهرورزی و معلم حکمت، خردورزی و مربی مکارم اخلاق،جوانمردی؛ نشانه جهالت جدید غرب است و از عناد و کینه‌ شعله ور دستگاه‌های سیاسی و فرهنگی دنیای غرب با اسلام و جامعه‌ مسلمانان، حکایت دارد.

,

وی با بیان اینکه اهانت به نقطه جمع همه خوبی ها آن هم به اسم آزادی بیان، رسواترین فریبکاری و دغلبازی است، عنوان کرد: مگر حقیقت آزادی، چیزی جز صیانت از عقلانیت، معرفت و اخلاق انسانی است؛ مَکَرُوا وَمَکَرَ اللَّهُ  وَاللَّهُ خَیْرُ الْمَاکِرِینَ توطئه کردند و خداوند تدبیر نمود و خداوند، بهترین تدبیر کنندگان است.؛ اما حق این است"وَاللَّهُ غَالِبٌ عَلَی أَمْرِهِ وَلَکِنَّ أَکْثَرَ النَّاسِ لَا یَعْلَمُونَ؛ خداوند بر کارش توانا و پیروز است، ولی بیشتر مردم نمی دانند".

,

حجت الاسلام و المسلمین علیمرادی در پایان خاطر نشان کرد: ملت اسلام، نباید هرگز از دشمنی‌های سیاست بازان و سرکشان غربی نسبت به اسلام و مسلمین غفلت کند و سزاوار است امت اسلام و حق طلبان عالم با جهاد علمی و عملی به دفاع از ساحت قدسی خاتم النبیین برخیزند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه