logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

نماینده ادوار شورای دانش آموزی:

توجه به نقش دانش آموزان در گام دوم انقلاب، فضای اجتماعی جامعه را متحول می‌کند

توجه به نقش دانش آموزان در گام دوم انقلاب، فضای اجتماعی جامعه را متحول می‌کند
حاجی وند نماینده ادوار شورای دانش آموزی به تبیین رسالت های دانش آموزان در گام دوم انقلاب اسلامی پرداخت و گفت: امروز دانش آموزان در سخت ترین امتحان خود قرار دارند چراکه در کنار تهاجم فرهنگی بی امان دشمنان، با پدیده ای تحت عنوان کرونا نیز دست و پنجه نرم می کنند، ویروسی که منجر به تعطیلی مدارس شده و جریان آموزش و پرورش را به چالش کشانده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پویا حاجی وند عضو کنگره ملی همفکری نخبگان ملی کشور و نماینده ادوار شورای دانش آموزی در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی سبلان‌ما، به تبیین رسالت های دانش آموزان در گام دوم انقلاب اسلامی پرداخت و گفت: امروز دانش آموزان در سخت ترین امتحان خود قرار دارند چراکه در کنار تهاجم فرهنگی بی امان دشمنان، با پدیده ای تحت عنوان کرونا نیز دست و پنجه نرم می کنند، ویروسی که منجر به تعطیلی مدارس شده  و جریان آموزش و پرورش را به چالش کشانده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلان‌ما,

حاجی وند با بیان اینکه دانش آموزان در جامعه کنونی جزو مهم‌ترین و اساسی ترین قشر به شمار می‌رود ، گفت: انتظار آنها از مسئولین این است که به مطالبات، دغدغه‌ها و یا حتی ایده‌ها و افکار این گروه از جامعه توجه جدی شود.

,

این نوجوان پارس آبادی با بیان اینکه دانش آموزان در قلب وقایع آموزش و پرورش قرار دارند افزود: با توجه به اینکه دانش آموزان هدف تمامی تصمیمات و وقایع نهاد آموزش و پرورش هستند باید متناسب با شرایط به مشکلات و مسائل این قشر نیز توجه شود و مسئولان ضمن شنیدن صدای تلاشگران سنگر علم و دانش برای حل آن نیز تلاش کنند.

,

مدارس مجازی شاد، دانش آموزان را از مسیر مطالعه برای کنکور منحرف می‌کند

, مدارس مجازی شاد، دانش آموزان را از مسیر مطالعه برای کنکور منحرف می‌کند, مدارس مجازی شاد، دانش آموزان را از مسیر مطالعه برای کنکور منحرف می‌کند,

حاجی وند با اشاره به شرایط تحصیل و حضور در مدرسه در دوران شیوع بیماری ویروسی کرونا تصریح کرد: شیوع کرونا نیز مشکلات دیگری از جمله عدم دسترسی خانواده‌های نیازمند به تجهیزات مورد نیاز برای ورود به شاد، محدودیت‌های ناشی از ضعف زیرساخت‌های ارتباطات در مناطق روستایی و عشایری و بروز مشکلاتی در شاد بر روی سایر دغدغه‌های دانش آموزان اضافه کرد.

,

وی در خصوص ضعف‌های موجود در شبکه شاد نیز گفت: برای ما دانش آموزان که کنکور آینده را پیش رو داریم این نرم افزار کمک کننده آموزش نیست از طرفی با دلهره و اضطراب ابتلا به کرونا، حضوری هم استرس سلامتی و بیماری باعث آشفتگی تمرکزمان شده است.

,

توجه به نقش دانش آموزان در گام دوم انقلاب، فضای اجتماعی جامعه را متحول می‌کند

, توجه به نقش دانش آموزان در گام دوم انقلاب، فضای اجتماعی جامعه را متحول می‌کند, توجه به نقش دانش آموزان در گام دوم انقلاب، فضای اجتماعی جامعه را متحول می‌کند,

عضو کنگره ملی همفکری نخبگان ملی کشور در ادامه با تاکید بر اینکه دانش آموزان در تحقق گام دوم انقلاب نقش اساسی دارند گفت: از منظر رهبر معظم انقلاب اساسی گام دوم انقلاب بیش از هر چیز دیگر متکی بر ایمان، اراده و امید جوانان مؤمن انقلابی است به همین جهت بر جوانان انقلابی لازم است تمامی ابعاد، الزامات و اقتضائات این بیانیه به عنوان نقشه راه مسیر پیش روی قرار دهند تا انقلاب اسلامی تبیین گردد که در این راه آموزش و پرورش رسالت سنگین و مهمی بر عهده دارد.

,

وی توجه نقش دانش آموزان در گام دوم انقلاب را در فضای اجتماعی کشور موثر دانست و گفت: جوانان و آینده سازان ایران اسلامی نقش اساسی و انکارناپذیر در تحقق بیانیه و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی با عنوان گام دوم انقلاب دارند که سپردن کار به جوان‌ها، روح تازه‌ای به فضای سیاسی و اجتماعی کشور می‌بخشد بنابراین امروز تمامی تشکل های فعال در مدارس به ویژه بسیج دانش آموزی و اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان نیز بر این امر مهم تاکید می‌کنند.

,

تقویت و انتقال روحیه معنویت و خودباوری به دانش آموزان رسالت مهم بسیج دانش آموزی است

, تقویت و انتقال روحیه معنویت و خودباوری به دانش آموزان رسالت مهم بسیج دانش آموزی است, تقویت و انتقال روحیه معنویت و خودباوری به دانش آموزان رسالت مهم بسیج دانش آموزی است,

نماینده سابق ادوار شورای دانش آموزی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانش آموز و سالروز بزگداشت بسیج دانش آموزی گفت: در میان داوطلبان عرصه دفاع از کشور در هشت سال جنگ تحمیلی، دانش‌آموزان بیشترین حضور را داشته و به یادگار گذاشتند که توانستند با فداکاری‌ های خود، نامشان را در کنار مردان بزرگ این دیار قهرمان‌ پرور به ثبت برسانند به طوری که این قشر تاثیرگذار ۳۶ هزار شهید تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کرده است.

,

فرمانده اسبق واحد پیشگام بسیج دانش آموزی پارس آباد در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: تفکر بسیجی در حوزه معرفت، از اعتقاد و ایمان عمیق انسان به خدا سرچشمه می‌گیرد و خدا مداری در عرصه زندگی فردی و اجتماعی، اساس و محور فعالیت‌ها را تشکیل می‌دهد و حفظ و رونق این تفکر، تضمین کننده عزت و استقلال و حیات دینی ماست لذا باید این تفکر در بین دانش آموزان و در اندیشه آنان نهادینه شود، تا آن‌ها را برای رویارویی با دشمنان اسلام و انقلاب آماده سازد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه