اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

پس از زمزمه هایی از گرانی شن و ماسه

واکنش معاون دادگستری و مدیرکل تعزیرات کهگیلویه و بویراحمد به افزایش قیمت شن و ماسه

واکنش معاون دادگستری و مدیرکل تعزیرات کهگیلویه و بویراحمد به افزایش قیمت شن و ماسه
سید عیسی حسنی در خصوص انتشار شایعه ای در رسانه ها مبنی بر افزایش قیمت شن و ماسه گفت: چند روزی است که زمزمه افزایش قیمت شن و ماسه از ناحیه برخی افراد موثر این صنف در فضای رسانه ای منتشر و پخش شده، که کذب است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح زاگرس معاون قضایی  و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان در خصوص انتشار شایعه ای در رسانه ها مبنی بر افزایش قیمت شن و ماسه گفت: چند روزی است که زمزمه افزایش قیمت شن و ماسه از ناحیه برخی افراد موثر این صنف در فضای رسانه ای منتشر و پخش شده، که کذب است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,

 حسنی افزود: هرگونه افزایش در قیمت مصالح ساختمانی و شن و ماسه باید از مسیر سازمان صمت و اتاق اصناف و مجموعه های تنظیم بازار در استانداری و البته نظارت قانونی دستگاه قضایی و تعزیرات صورت گیرد.

وی در ادامه افزود:  اگرچه درخواستهایی از ناحیه برخی اعضای صنف برای افزایش مطرح شده بوده اما در جلسات برگزار شده، به صراحت با این موضوع مخالفت گردیده است.

حسنی در پایان متذکر شد هر گونه ایجاد جو روانی توسط افراد در رسانه ها توسط دستگاه قضایی رصد و البته در صورتی که هرگونه افزایش قیمت بر خلاف ضوابط و نظارت مراجع نظارتی اقتصادی صورت گیرد که اخلال در نظم اقتصادی و بازار ایجاد کند سبب ایجاد مسوولیت کیفری برای مسببین خواهند شد.

,
,
,
,
,

همچنین مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و وبویراحمد گفت؛ افزایش قیمت شن و ماسه کذب است ، مردم تخلف را گزارش کنند .

صالحی مدیرکل تعزیرات گفت:در زمینه افزایش قیمت شن و ماسه تاکنون هیچ مرجع رسمی، یا دولت تصویب نگردیده است، و انتشار چنین اخباری کذب محض است.

وی افزود: بدیهی است تولیدکنندگان شن و ماسه ملزم به رعایت نرخهای مصوب و تمکین از قانون هستند.

صالحی تصریح کرد: در استانی که خود سرشار از منابع شن و ماسه است افزایش این مصالح ساختمانی قابل توجیه نیست ،

 مدیر کل تعزیرات اظهار داشت: متاسفانه در روز های اخیر شاهد انتشار خبری مبنی بر افزایش قیمت شن و ماسه در استان بوده‌ایم، که این موضوع صرفاً توسط سودجویان در فضای مجازی منتشر شده است.

وی افزود: در زمینه افزایش قیمت شن و ماسه تاکنون هیچ مرجع رسمی، یا دولت تصویب نگردیده است، و انتشار چنین اخباری کذب محض است.

صالحی در پایان خاطرنشان کرد: درصدد هستیم عامل انتشار این خبر را شناسایی، و با وی برخورد قاطع قانونی صورت بگیرد.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه