logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

وزیر بهداشت:

مرگ سالیانه 313 هزار نفر در کشور به دلیل بیماری‌های غیرواگیر

مرگ سالیانه 313 هزار نفر در کشور به دلیل بیماری‌های غیرواگیر
وزیر بهداشت گفت: سالانه حدود ۳۱۳ هزار از ۳۸۰ هزار مرگ در کشور به دلیل بیماری های غیرواگیر است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سعید نمکی وزیر بهداشت در حاشیه جلسه دیدار با وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: بعد از مدت‌ها اشتیاق، توفیق پیدا کردم که محضر وزیر ارجمند و پرتلاش آموزش و پرورش، معاونانشان و به طور ویدئو کنفرانس با مدیران استانی باشم. فرمایشات عزیزان را شنیدم و با توجه به نقش بسیار پررنگی که امروز آموزش و پرورش به عنوان یکی از دستگاه‌های مؤثر در سلامت جامعه دارد، خوشحال شدم که مواردی را باهم تبادل نظر کردیم.

وی ادامه داد: ما روزی با پوشش بالای واکسیناسیون، با مراقبت از زنان باردار، با توسعه آموزش‌های همگانی، توانستیم مرگ و میر کودکان و گروه‌های آسیب‌پذیر را در مملکت کم کنیم اما امروز با شیوع بیماری‌های غیرواگیر به خصوص بیماری‌های قلبی - عروقی، پرفشاری خون، دیابت و مواردی که ناشی از چاقی و تغذیه غلط و به خصوص شیوه زنده نامطلوب هست، مشکلات زیادی را برای کشور داریم.

نمکی ادامه داد: سالانه حدود ۳۱۳ هزار از ۳۸۰ هزار مرگ در کشور به دلیل بیماری های غیرواگیر است. سالانه ۹۷ هزار مرگ به دلیل پرفشاری خون و عوارض ناشی از آن است. با توجه به مرگ و میر ناشی مبتلایان مربوط به کووید ۱۹ مضطربشان کرده است، ببینید آمار وحشتناک و قاتل خاموشی چون فشار خون چه عوارضی دارد و این به اصلاح شیوه زندگی بر می گردد.

ادامه دارد...

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه