اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان خبر داد؛

مدیریت پسماندهای عفونی؛ چند قدم تا ایستگاه آخر

مدیریت پسماندهای عفونی؛ چند قدم تا ایستگاه آخر
وحید پورمردان گفت: موضوع مدیریت پسماندهای عفونی زاهدان در چند قدمی نهایی شدن است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ وحیدپورمردان، مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان در گفت و گو با عصرهامون بیان کرد: کمیته کارشناسی کارگروه مدیریت پسماند استان با دستور کار تدوین تفاهم نامه در خصوص مدیریت پسماندهای عفونی جهت رفع معضل دفع پسماندهای عفونی در شهرستان زاهدان برگزار شد.

وی افزود: تفاهم نامه گروه کارشناسی کارگروه پسماند سیستان و بلوچستان با مفاد مشتمل بر حفر ترانشه مجزا و چاهک دفع جفت در محل سایت دفن پسماند شهرداری زاهدان با حضور اعضای مربوطه در محل اداره کل حفاظت محیط زیست استان در حال بررسی و نهایی شدن است.

به گفته این مقام مسئول، با توجه به ماده 14 ضوابط و روش های مدیریت اجرایی پسماندهای پزشکی و پسماندهای وابسته که بیان می کند تولیدکنندگان باید پسماندهای پزشکی ویژه را به منظور اطمینان از حمل‌ونقل بی‌خطر، کاهش حجم پسماندهای پزشکی ویژه، کاهش هزینه‌های مدیریت پسماند و بهینه‌سازی و اطمینان از امحا، از جریان پسماندهای عادی مجزا کنند.

پورمردان ادامه داد: همچنین با عنایت به اینکه غیرفعال سازی میکروبی صرفاً خطر و احتمال انتقال بیماری را کاهش داده و به طور بالقوه امکان بیماری زایی پسماندهای خروجی دستگاه های بی خطرساز وجود دارد؛ جلسه ای با حضور نمایندگان بهداشت محیط و حقوقی بیمارستان های شهر زاهدان و همچنین با حضور سایر اعضای کارگروه با هدف تعیین ساز و کار  حمل و نقل و دفع نهایی پسماندهای عفونی بی خطر شده در محل سالن کنفرانس اداره کل حفاظت محیط زیست استان تشکیل شد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: در این جلسه در خصوص تعیین و یکسان سازی نحوه و مکان دفن جفت (بر اساس دستورالعمل های موجود) نیز تصمیماتی اتخاذ شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه