logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رشتخوار:

اجرای طرح «مسجد سنگر سلامت» در 51 مسجد رشتخوار

اجرای طرح «مسجد سنگر سلامت» در 51 مسجد رشتخوار
نامور گفت: در راستای مقابله با بیماری منحوس کرونا طرح مسجد سنگر سلامت در بیش از 51 پایگاه مسجد محور این شهرستان اجرا می شود
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمیدرضا نامور، فرمانده سپاه ناحیه رشتخوار با اشاره به آغاز اجرای طرح مسجد سنگر سلامت در رشتخوار در گفت‌وگو با صبح توس گفت: همزمان با شروع بیماری منحوس کرونا، اقدامات جهادی در جهت مقابله با این بیماری توسط تیم‌های جهادی در سطح شهرستان رشتخوار با برنامه های مختلفی از قبیل ضدعفونی کردن معابر و مکان پرتردد سطح شهر و روستاها، تهیه و توزیع برشور، پک های بهداشتی و ... نیز انجام شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,

وی در همین راستا از اجرای طرح مشترک سپاه و دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جهت کنترل هر چه بهتر و بیشتر این بیماری خبر داد و افزود: در ادامه فعالیت گروه های جهادی در این شهرستان طرح مسجد سنگر سلامت (طرح شهید سلیمانی) با همکاری نیروهای بسیجی و بسیج جامعه پزشکی در بیش از 120 پایگاه مسجد محور در رشتخوار با رویکرد فعالیت در زمینه های کنترل بیماری کویید 19 به مرحله اجرا در خواهد آمد.

نامور با تاکید بر شناسایی افراد مبتلا در این طرح و قرار گرفتن آنان در قرنطینه خانگی، افزود: در این طرح افراد شناسایی شده پس از انجام تست در صورت مثبت بودن بیماری در قرنطینه خانگی قرار خواهند گرفت، و در موارد پیش بینی شده طرح نیز افراد نیازمند در قرنطینه از بسته های معیشتی بهره مند و از لحاظ مسائل اقتصادی نیز تا حد امکان حمایت خواهند شد.

,
,
,

فرمانده سپاه رشتخوار با اشاره به اینکه این طرح در واقع با مسئولیت شبکه بهداشت و همکاری بسیج این شهرستان در سطح پایگاه ها، محلات و ... اجرا می شود در پایان افزود: امیدورایم با یاری خداوند متعال و اجرای این طرح و استفاده از ظرفیت بالقوه مساجد و بسیجیان در کنار همکاری و حضور همیشگی مردم گامی موثری در جهت حفظ سلامت مردم برداشته شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه