logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

معاون دادگستری کل سیستان و بلوچستان:

تعویق پرداخت دستمزد کارگران سیستان و بلوچستان قابل پذیرش نیست

تعویق پرداخت دستمزد کارگران سیستان و بلوچستان قابل پذیرش نیست
محمدعلی حمیدیان گفت: در حوزه شهرداری‌های استان، پروژه احیای دشت سیستان، برخی از فعالیت‌های عمرانی اداره‌کل راه و شهرسازی و آب و فاضلاب در خصوص پرداخت حقوق کارگران با چالش های عینی مواجه هستیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، محمدعلی حمیدیان معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل سیستان و بلوچستان در دومین نشست کمیته اجرایی رصد، پایش، کنترل و کاهش تجمعات و اعتراضات غیرقانونی استان که امروز در سالن جلسات دادگستری شهرستان زاهدان برگزار شد گفت:  با اشاره به ضرورت رفع بسترهای نارضایتی عمومی در استان گفت: شاکله اصلی اعتراضات در ایام اخیر اقتصادی است و ضرورت دارد تا از تغییر بستر مطالبات اقتصادی به نارضایتی‌های اجتماعی و تحرکات امنیتی به نحو شایسته اجتناب شود.

وی در خصوص مطالبات قشر کارگری گفت: با توجه به تورم جاری در فضای اقتصادی جامعه، حقوق و دستمزد معوق چند ماهه به‌ هیچ‌ وجه قابل پذیرش و توجیه پذیر نیست و گفتمان پیشگیری از وقوع جرم در شرایطی که حداقل های معیشت و ارتزاق استان در فضای عینی متأثر شود کمتر توفیق دارد.

معاون رئیس‌کل دادگستری استان در امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم گفت: متأسفانه در حوزه شهرداری‌های استان، پروژه احیای دشت سیستان، برخی از فعالیت‌های عمرانی اداره‌کل راه و شهرسازی و آب و فاضلاب در خصوص پرداخت حقوق کارگران با چالش های عینی مواجه هستیم.

حمیدیان اظهار کرد: ضرورت دارد تا شرکت‌ های حاکمیتی مذکور با بهره‌گیری از حقوق نظارتی خویش و تشریح معضلات موجود در پرداخت حقوق این قشر زحمتکش از طریق پیمانکاران پروژه های عمرانی و خدماتی به سرعت اقدام کنند.

وی افزود: بی‌گمان گروهک‌ های معاند، رسانه‌های تبلیغی نظام سلطه و تحرکات منطقه‌ای در تعمیق گسل‌های اجتماعی و پررنگ کردن خلأهای مدیریتی دارای برنامه هستند و بر کلیه مسئولین فرض است تا به نحو شایسته از ریختن آب به آسیاب دشمن و تزریق مصادیق یأس و ناامیدی در فضای عمومی اجتماع پرهیز کنند.

این مقام قضایی اظهار امیدواری کرد شهرداری‌های استان بتوانند از طریق دریافت مطالبات خویش در حوزه تخلفات ساخت‌وسازهای دستگاه های حاکمیتی و اخذ عوارض شهری، مساعدت مجموعه‌ هایی همچون تامین اجتماعی، ادارات امور مالیاتی و بیمه ها و بروزرسانی الگوی پرداخت مطالبات پیمانکاران شهرداری با توجه به دارایی‌های موجود، نظام پرداخت حقوق و دستمزد پرسنل خویش را به‌روز کرده و بسترهای نارضایتی در این حوزه را تعدیل کنند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه