logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

مشاور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری:

اعضای هیئت علمی موسس شرکت دانش‌بنیان امتیاز می‌گیرند

اعضای هیئت علمی موسس شرکت دانش‌بنیان امتیاز می‌گیرند
دبیر ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان و توسعه صنایع خلاق و نرم از افزایش امتیاز اعضای هیات علمی تا 30 امتیاز با راه‌اندازی شرکت دانش‌بنیان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛پرویز کرمی مشاور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، ضمن تبیین فعالیت اعضای هیئت علمی در زیست‌بوم نوآوری کشور، گفت: شورای‌عالی انقلاب فرهنگی برای ارتقاء سطح اعضای هیئت علمی، ضوابط مشخصی تعیین کرده است. کسب سطح مشخصی از امتیازها، باعث ارتقاء رتبه و مقام یک عضو هیئت علمی یا متقاضیان عضویت در هیئت علمی مراکز مختلف آموزش عالی می شود.

دبیر ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان و توسعه صنایع خلاق و نرم افزود: این امر با هدف ایجاد انگیزه در اساتید دانشگاه برای مشارکت بیشتر در فعالیت‌های دانش‌بنیان و فناورانه انجام می‌شود که برابر قانون امتیازات مشخصی برای همکاری موثر در تاسیس یک شرکت دانش‌بنیان در نظر گرفته شده است.

کرمی همچنین بیان کرد: در صورت تایید مرکز شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، اعضای هیئت علمی که در فعالیت‌های فناورانه مشارکت دارند، بابت انجام این فعالیت‌ها، امتیازات مشخصی دریافت خواهند کرد.

رئیس مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در ادامه گفت: بر اساس این آیین‌نامه چنانچه اعضای هیئت علمی آموزشی، اختراع، اکتشاف یا تولید محصولات پژوهشی کاربردی را که به مرحله تجاری‌سازی رسیده است را در کارنامه پژوهشی و فناوری خود داشته باشند، برابر مقررات از 1 تا 15 امتیاز  در نمودار ارتقای مرتبه اعضای هیئت علمی دریافت خواهند کرد.

کرمی با اشاره به اینکه ثبت مالیکت فکری (پتنت) دستاوردهای پژوهشی و فناوری به نام موسسه یا شرکت محل خدمت متقاضی نیز در دریافت امتیاز موثر است، افزود: البته به شرط اینکه این محصول به فروش رسیده یا به صورت تحت لیسانس از آن استفاده شده باشد. در این صورت نیز برابر آیین نامه شورای عالی انقلاب فرهنگی تا 15 امتیاز دارد. تعیین توالی ژن ثبت شده در مراجع علمی یا قانونی داخل یا خارج از کشور به تایید مراجع ذیصلاح وزارتخانه‌های علوم و بهداشت و درمان  نیز از نیم تا 2 امتیاز به همراه خواهد داشت.

دبیر ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان و توسعه صنایع خلاق و نرم، در ادامه ضمن تشریح نحوه محاسبه امتیازها گفت: برای فعالیت‌های علمی و اجرایی اعضای هیئت علمی نیز، امتیازاتی محاسبه می‌شود. در صورتی که اعضای هیئت علمی در تاسیس دانشگاه، مراکز تحقیقاتی، موسسه‌های آموزش عالی، پژوهشی و فناوری شهرک‌ها و پارک‌های علم و فناوری، مراکز رشد و شرکت‌های دانش‌بنیان « همکاری موثر» داشته باشند، برای هر واحد کار یا نیم سال، حداکثر 4 امتیاز و در هر موضوع آموزشی حداکثر 8 امتیاز دریافت خواهند کرد.

مشاور رییس بنیاد ملی نخبگان همچنین بیان کرد: معاونان پارک‌های علم و فناوری وابسته به دانشگاه‌ها، مدیران حوزه ستادی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری، معاونان دانشکده‌ها، پژوهشکده‌ها و واحدهای پژوهشی مستقل و وابسته به موسسه و مدیران عامل شرکت‌های دانشگاهی تا 5 امتیاز دریافت خواهند کرد.

بر اساس این گزارش، علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه و اطلاع از جزئیات و فرم‌های مربوطه، می‌توانند به سامانه مرکز شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری به نشانی WWW.daneshbonyan.isti.ir مراجعه کنند.

معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری تلاش دارد تا با ترغیب اعضای هیئت علمی به مشارکت در فعالیت‌های فناورانه، دانشگاه را از مسیر تئوری‌های غیرکاربردی به جاده عمل‌گرایی و تولید ارزش افزوده هدایت کند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه