logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

برای پیاده کردن افکار تارتار یک ماه زمان می خواهیم؛

پاشایی: نمی‌توانیم با دادن بازیکنان به تیم‌های دیگر خودمان را ضعیف کنیم/ پیکان قرار نیست مانند گذشته نتیجه بگیرد

پاشایی: نمی‌توانیم با دادن بازیکنان به تیم‌های دیگر خودمان را ضعیف کنیم/ پیکان قرار نیست مانند گذشته نتیجه بگیرد
مربی تیم فوتبال پیکان گفت: این تیم در فصل جاری به دنبال کسب بهترین نتایج است و می‌خواهد در رتبه‌ای قرار بگیرد که در شأن باشگاه باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین پاشایی که به جای مهدی تارتار در نشست خبری بازی پیکان و شهرخودرو حضور پیدا کرده در خصوص دیدار فردا اظهار داشت: همانطور که می دانید مدت کوتاهی است که مسئولیت هدایت پیکان را بر عهده گرفتیم. هفته گذشته بازی را با وجود اینکه حقمان باخت نبود واگذار کردیم. کم و کاستی هایی در تیم ما وجود دارد ولی امیدوارم پیکان را به عنوان یک تیم بالای جدولی معرفی کنیم.در بازی فردا محکوم به برد هستیم تا نتیجه دلخواه مدیران ایران خودرو و همچنین کادر فنی را کسب کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

مربی پیکان با اشاره به دیدار هفته گذشته تیمش گفت: همه دیدند تیم ما مستحق باخت نبود ولی تیمی که می بازد حتما اشکالاتی دارد. ما زمان کافی نداشتیم و فقط 7-8 جلسه تمرین کردیم. ضمن احترام به کادر فنی قبلی پیاده کردن افکار تارتار زمان می برد. فوتبال ماشین نیست که قطعاتش را کنار هم قرار بدهیم. ما در این 7-8 روز یا فقط در حال ریکاوری یا در حال بازی بودیم. اگر لیگ تعطیل شود این فرصت به دست می آید که افکار و راه و روش تارتار را به تیم تزریق کنیم.

,

پاشایی تاکید کرد: شاید تا یک ماه دیگر بتوانیم بگوییم این تیم تحت نظر ما بوده است. ما  حتی دو سه بازیکن تیم را نمی شناختیم و تازه چند روز است با آنها آشنا شدیم چون این نفرات با سلیقه کادر فنی قبلی جذب شده اند. برای ساختن پیکان حداقل یک ماه زمان نیاز داریم. دوست داریم پیکان مثل سالهای گذشته نباشد که تا روز آخر برای ماندن می جنگید.

,

مربی پیکان در خصوص انتقال روستایی از پرسپولیس به پیکان و اینکه قرار بود به جای این مهاجم یک مدافع راهی سرخپوضان شود عنوان کرد:ما نمی توانیم تیم خودمان را ضعیف کنیم چون در 2-3 پست دچار مشکل هستیم. ضمن احترام به پرسپولیس که در لیگ قهرمانان آسیا حضور دارد ما  مسئولیت فنی باشگاه پیکان را بر عهده داریم و فقط به دنبال این هستیم که پیکان نتیجه بگیرد. برای مدیر باشگاه تا تدارکات پیکان اعتلای نام این باشگاه مهم است. شاید برای هواداران پرسپولیس دلخوری به وجود آمده ولی ما مسئول هستیم و نباید تیم خودمان را ضعیف کنیم.تارتار هر جایی بوده برای موفقیت تیمش تلاش کرده و در پیکان هم هدفی جز این ندارد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه