logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مومنی خبر داد:

داروی گیاهی ترک اعتیاد در انتظار صدور مجوز از سوی وزارت بهداشت

داروی گیاهی ترک اعتیاد در انتظار صدور مجوز از سوی وزارت بهداشت
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: داروی گیاهی ترک اعتیاد از همکاری مشترک ستاد مبارزه با مواد مخدر با معاونت علمی ریاست جمهوری حاصل شده در انتظار صدور مجوز از سمت وزارت بهداشت است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اسکندر مؤمنی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه داروی گیاهی ترک اعتیادی که پیش تر از ساخت آن خبر داده بودید آیا مجوزهای لازم برای توزیع را گرفته است یا خیر، اظهار کرد: ستاد مبارزه با مواد مخدر با همکاری معاونت علمی ریاست جمهوری و وزارت بهداشت چند داروی مختلف ایرانی برای ترک اعتیاد که گیاهی هم هستند، ساخته‌اند.

وی افزود: یکی از این داروها دقیقاً برای ترک اعتیاد است اما هنوز مجوزهای لازم را از وزارت بهداشت برای توزیع نگرفته و ما منتظر مجوز نهایی آن هستیم.

پیشتر مؤمنی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به تولید یک داروی جدید گیاهی برای درمان اعتیاد اظهار کرد: داروهای موجود در بازار که برای ترک اعتیاد و درمان استفاده می‌شد، جوابگو نبود و ما تصویر مثبت و درستی از آنها نگرفتیم. با توجه به علم روز دنیا، تحقیقات و مشاهداتی که انجام شده در یک بازه زمانی تصمیم بر آن گرفته شد که با کمک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و شرکت‌های دانش بنیان این دارو در داخل کشور تولید شود.

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: تجربیات دنیا نشان می‌دهد این داروی گیاهی تأثیر بسیار خوبی در بهبود و درمان معتادان داشته است و همچنین به رفع قاچاق و مسائل دیگری که به این حوزه مربوط می‌شود کمک بسیاری کرده است. این دارو نمونه‌های خارجی دارد و در کشورهای دیگر مورد استفاده قرار می‌گیرد اما ما در داخل کشور خودمان آن را تولید کرده‌ایم و تنها این دارو در اختیار مراکز درمانی قرار می‌گیرد نه نمونه‌های خارجی.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ا

,

منبع:مهر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه