logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

فرماندار پاوه خبر داد:

نادیده گرفتن آیتم های مرزی در ارزیابی عملکرد فرمانداران مرزی استان کرمانشاه

نادیده گرفتن آیتم های مرزی در ارزیابی عملکرد فرمانداران مرزی استان کرمانشاه
پرویز ایده پور گفت: ما به عنوان شهرستان مرزی محسوب می شویم و در آیتم های ارزیابی عملکردی که از طرف اداره بازرسی استان کرمانشاه ارائه شده است ؛ هیچ کدام از آیتم های مرزی دیده نمی شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در پی انتشار اخباری مبنی بر پایین ترین رتبه ارزشیابی فرمانداری پاوه در سطح استان کرمانشاه،پرویز ایده پور در گفتگو با خبرنگار هزارماسوله با بیان اینکه برای سطح رتبه بندی فرمانداری ها یک سری ارزشیابی ها انجام داده اند اظهار داشت:  ما به عنوان شهرستان مرزی محسوب می شویم و در آیتم های ارزیابی عملکردی که از طرف اداره بازرسی استان ارائه شده است ؛ هیچ کدام از آیتم های مرزی دیده نمی شود.

 فرماندار پاوه افزود: ما هم اعتراض خود را به این فرم های ارزیابی به مقامات استانی ارائه و هم در نشست فرمانداران از استاندار و سایر مقامات وزارت کشور درخواست کرده ایم که عملکرد فرمانداران مرزی را به صورت جداگانه و با لحاظ آیتم های مرزی بررسی کنند.

وی گفت: ۵۰ درصد توان ما فرمانداران مرزی ؛ مصروف موارد مرز آن هم با وظایف مشخص؛ شده است و حال در سالهای اخیر مباحث مرزی به ویژه کولبری و اقتصاد مرزنشینان از موارد مهم و دست و پا گیر فرمانداران مرزی است که مطلقا در ارزشیابی به آن توجه نشده است.

وی ادامه داد: دیپلملاسی فرمانداران با مقامات همسایه در کشور مقابل در خصوص رفع مشکلات اعم از مشکلات آبهای مرزی؛ باغات مشاعات؛ مرزی کوله بری؛ پیله وری؛ تجارت چمدانی و در یک کلام اقتصاد مرزی در این ارزشیابی ها؛ محلی نداشته اند.

فرماندار پاوه ادامه داد: سایر آیتم های قابل طرح ؛ عوارض و عواقب این مسائل که در تمام فعالیت های نمایندگان دولت اعم از بخشداران و فرمانداران تاثیر گذار می باشد در آیتم مورد ارزشیابی مشاهده نمی گردد.

ایده پور گفت: بیش از 12 آیتم مخصوص فرمانداریهای مناطق مرزی وجود دارند که خاص این فرمانداریها هستند و شاید بیشتر نیرو صرف این 12 آیتم شود که این امر باید مطمح نظر دوستان قرار گیرد .

وی افزود: به عنوان مثال بزرگترین بندر خشکی کشور فرمانداری قصر شیرین و بعد از آن در استان کرمانشاه فرمانداری پاوه بخاطر مبادلات مرزی که ساعت ها و روزها وقت تمام اعضای شورای تامین به آن مصروف شده است در این ارزشیابی ها دیده نمی شود و به طور خاص فرمانداران مرزی در رده های آخر جدول قرار گرفته اند و ما هم معتقدیم که زمانی که وظایف اصلی ما مورد ارزشایبی قرار نگیرد جایگاهی بالاتر برای ما هم مشخص نیست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه