اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

شرایط چندان مساعد نیست

نصیرنژاد: خوشحالم به عنوان نماینده ایران مسئولیت فنی مسابقات کوراش در بازی‌های آسیایی را برعهده می‎گیرم

نصیرنژاد: خوشحالم به عنوان نماینده ایران مسئولیت فنی مسابقات کوراش در بازی‌های آسیایی را برعهده می‎گیرم
رئیس انجمن کوراش فدراسیون ووشو از انتخابش به عنوان مسئول فنی مسابقات کوراش در بازی‌های آسیایی 2022 چین ابراز خوشحالی کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون ووشو، محمدرضا نصیرنژاد رئیس انجمن کوراش فدراسیون ووشو درباره انتخابش به عنوان مسئول فنی مسابقات کوراش در بازیهای آسیایی 2022 چین اظهار داشت: هر دوره از بازی‌های آسیایی یک مسئول فنی، یک مسئول مسابقات و یک مسئول برگزاری رویداد دارد که از طرف میزبان انتخاب می‌شود. من هم از طرف فدراسیون جهانی کوراش به این سمت انتخاب شدم و الان مسئول فنی هستم. معمولاً این مسئولان فنی بالاترین نظر و حرف را می‌زنند. از سال 2006 که کوراش به صورت آزمایشی وارد بازی‌های آسیای شد، من مسئول فنی بودم و خدا را شاکرم که یکبار دیگر به عنوان نماینده کشورم این مسئولیت را برعهده خواهد داشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ,

وی ادامه داد: به زودی از محل برگزاری مسابقات، شرایط هتل، زمین و ... بازدید می‌کنم. در واقع یک چک‌لیست وجود دارد که موارد متعددی باید مورد بررسی قرار بگیرد. یک سال قبل از بازی‌ها، دو بار بازدید از محل برگزاری مسابقات خواهیم داشت و نزدیک به زمان برگزاری هم یک بازدید دیگر خواهیم داشت. این یک اتفاق خیلی خوب و نکته‌ای مثبت برای ایران است که توانستیم دوباره مسئولیت فنی کوراش را بر عهده بگیریم.

,

رئیس انجمن کوراش فدراسیون ووشو عنوان کرد: به دلیل شیوع ویروس کرونا نتوانستیم اردوهای تیم ملی را برگزار کنیم. متاسفانه ورزشکاران شرایط ایده‌آلی ندارند. هر چند که مربیان و اعضای کادر فنی برنامه تمرینی به ورزشکاران ارائه می‌دهند و نظارت می‌کنند، اما شرایط چندان مساعد نیست. کوراش هم مثل سایر رشته‌های ورزشی از گزند کرونا در امان نمانده است. انشاالله این ویروس از بین برود و همه چیز خیلی زود به روال عادی بازگردد.

,

وی در پایان گفت: از حمایت‌هاى صدیقى از کوراش در این مدت بسیار تشکر مى‌کنم. وى برنامه‌هاى جدى در خصوص توسعه کوراش در کشور دارد و امیدواریم با حمایت‌هاى رئیس فدراسیون ووشو در رویدادهاى بین‌المللى پیش رو نتایج درخشانى کسب نمائیم.

,

انتهای پیام/

,


 

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه