logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

عضو مجلس خبرگان رهبری:

مواضع آیت‌الله یزدی در فتنه 88 صریح و عمارگونه بود

مواضع آیت‌الله یزدی در فتنه 88 صریح و عمارگونه بود
آیت‌الله علمی معلمی با بیان اینکه مرحوم آیت‌الله محمد یزدی از شخصیت‌های اسثنایی و نادر انقلاب بود؛ گفت: این عالم روحانی در تمامی فتنه‌ها، مواضع صریحی داشتند و از آنجا که در بزنگاه‌ها، خود را کنار نمی‌کشید؛ طبعا کارشکنی‌ها و تخریب‌ها علیه ایشان از سوی دشمنان ضد انقلاب، زیاد بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آیت‌الله علمی معلمی در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ در خصوص شخصیت والای عالم انقلابی و برجسته رحلت آیت‌الله محمد یزدی ضمن عرض تسلیت به‌مناسبت ارتحال این عالم جلیل‌القدر، اظهار کرد:  مرحوم آیت‌الله یزدی از شخصیت‌های بسیار اسثنایی بود، بدان معنا که از استوانه‌های محکم علمی حوزه علمیه قم بودند.

وی افزود: آن‌هایی که هم‌ریف و هم‌تراز با ایشان بودند، برخی‌هاشان رساله عملیه منتشر کردند، مقلد دارند؛ اما این عالم روحانی، شخصا نخواست در این عرصه ورود پیدا کند و تنها به کار علمی، تدریس، تحقیق و همچنین پیگیری مسائل انقلاب پرداخت.

نماینده مازندران در مجلس خبرگان رهبری، خاطرنشان کرد: مرحوم آیت‌الله یزدی از شاگردان امام(ره) در سال 1341 دوران حضور امام خمینی در حوزه علمیه قم بود و پس از آنکه امام(ره) به موضوع انقلاب و مبارزه با شاه ورود پیدا کرد؛ از جمله کسانی که خالصانه و مخلصانه و فداکارانه با بارها در معرض خطر قرار قراگرفتن در کنار ایشان بود، هیمن آیت‌الله یزدی بود که بارها دستگیر شد، به زندان رفت، تبعید شد و همه این مسائل را تحمل می‌کرد و خم به ابرو نمی‌آورد.

امام جمعه قائم‌شهر ادامه داد: ایشان از شخصیت‌های نادر و کمیاب انقلاب اسلامی بود و همان‌گونه که به اصل توحید باورمند و معتقد بود، همان‌گونه که اصل نبوت و اصل امامت را برای امامان معصوم(ع) اعتقاد داشت، به همان نسبت در استمرار ولایت معصومین، ولایت فقیه را باورمند و معتقد بود.

آیت‌الله معلمی بیان کرد: مرحوم یزدی برای دفاع از این اعتقادات و باورهای دینی خود، هیچ مسامحه و مداهنه نداشت و سستی به خرج نمی‌داد.

وی عنوان کرد: می‌توانم بگویم که ایشان انسانی بسیار غیرت‌مند در باورها و اعتقادات دینی خود بود و غیرت‌مندانه مقاومت می‌کرد و سختی‌ها را نیز به جان می‌خرید.

نماینده مازندران در مجلس خبرگان رهبری، گفت: لحظه‌ای که مرحوم یزدی، رئیس مجلس خبرگان شده بود و به دیدار مقام معظم رهبری رفته بودیم، آیت‌الله خامنه‌ای تعبیر بسیار جالب و دلنشینی از ایشان مطرح کردند و فرمودند: « گاهی رسیدن به یک جایگاه، به انسان ارزش می‌دهد و گاهی نیز انسان در یک جایگاهی قرار می‌گیرد و به آن جایگاه ارزش می‌دهد، آقای یزدی از جمله کسانی است که در این جایگاه قرار گرفته و به این جایگاه، اعتبار علمی و اعتبار اجتماعی بخشیده است.»

امام جمعه قائم‌شهر افزود: این تعبیر را کمتر از حضرت آقا در مورد کسی شنیده‌ایم و حقیقتا هم، همین‌طور بود، ما نیز می‌فهمیدیم که به همین شکل است

آیت‌الله معلمی مطرح کرد: ایشان انسان و عالم برجسته‌ای بود، واقعا علمیت او در حد اعلاء بود، اما در این حوزه ورود پیدا نمی‌کرد که رساله عملیه چاپ کند و مقلد داشته باشد و اصلا بدنبال این موضوع‌ها نبود؛ فقط تحقیق مباحث علمی داشت و تدریس داشت و در تلاش بود تا شاگرد بپروراند و آخرین جایگاه ایشان نیز قبل از ارتحال، ریاست جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بود که این جامعه جایگاه و شأنیتش آنجا است که حق معرفی مراجع تقلید جدید پس از وفات مرجع تقلیدی را دارند.

وی اعلام کرد: اعتبار جامعه مدرسین از گذشته بسیار یعنی زمانی که خود امام خمینی(ره) به مسائل سیاسی و مبارزه با دستگاه ستمشاهی ورود پیدا کرده بود و احتمال محاکمه ایشان از سوی رژیم شاه وجود داشت، جامعه مدرسین آن زمان، ورود پیدا کرده بود و مرجعیت امام راحل را کتبا منتشر کرد و با امضای این جامعه، مرجعیت امام راحل در کشور جا افتاد و در ادامه در پی این اتفاق، نظام ستمشاهی از ادامه برخورد با امام(ره) عقب نشست.

نماینده مازندران در مجلس خبرگان رهبری، با اشاره به مواضع صریح و عمارگونه آیت‌الله یزدی در فتنه 88، تصریح کرد: این عالم روحانی در تمامی فتنه‌ها، مواضع صریحی داشتند و اگر به تاریخ انقلاب رجوع کنید می‌بینید که ایشان در بزنگاه‌ها، خود را کنار نمی‌کشید و طبعا کارشکنی‌ها و تخریب‌ها علیه ایشان از سوی دشمنان ضد انقلاب، زیاد بود.

امام جمعه قائم‌شهر بیان کرد: پیغمبر اسلام نیز زمانی که خواست دین خدا را ترویج کند با تهمت‌ها، دشمنی‌ها، تهدیدها، افترا و کارشکنی‌ها از سوی دشمنان مواجه شد و اینجا هم همین‌گونه بود و واقعا آیت‌الله یزدی در تمام قضایا برای دفاع از ماهیت نظام، دفاع از ماهیت ولایت فقیه، دفاع از کلیت جمهوری اسلامی ایران، سیبل هدف دشمن بود؛ چون بسیار غیرت‌مندانه و انقلابی در برابر مواضع دشمنان این انقلاب، ایستادگی می‌کرد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه