اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

کامبیز دیرباز مطرح کرد؛

سختی‌های «تک‌تیرانداز» را به جان خریدم/ بعد از ۱۶ سال دوباره کار جنگی می‌کنم

سختی‌های «تک‌تیرانداز» را به جان خریدم/ بعد از ۱۶ سال دوباره کار جنگی می‌کنم
کامبیز دیرباز گفت: این روزها در فیلم سینمایی «تک تیرانداز» ایفای نقش می‌کنم که خیلی دوست دارم و به همین دلیل سختی‌هایش را به جان خریدم و به خاطر این نقش اختصاصاً تیراندازی با اسلحه دوربین‌دار را یاد گرفتم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کامبیز دیرباز بازیگر، که مهمان برنامه «پنجشنبه جمعه» بود، در گفت وگوی تلفنی با منصور ضابطیان اظهار کرد: از بزرگان و اساتیدم آموخته ام که از حاشیه دور باشم. هم حاشیه مثبت هم حاشیه منفی، همه حاشیه ها منفی نیستند. از اساتیدم در دانشکده آموختم که زیادی توی چشم بودن و سر زبان بودن، آنجایی که نباید باشی برای بازیگر سم و مضر است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کامبیز دیرباز,

وی افزود: فرض کنید من برای خودم متصور هستم که پنجاه سال بخواهم با افتخار بازی کنم، مشتم را باید در طول این سال ها باز کنم. اگر خیلی زود باز کنم شاید دیگر جذابیتی برای مخاطب نداشته باشم. به همین دلیل از این ماجراها دور هستم.

,

او که این روزها سریال آقازاده را در شبکه نمایش خانگی دارد در ادامه درباره اینکه کدام یک از اساتیدش او را به دور ماندن از حاشیه توصیه می کرد، توضیح داد: مرحوم پرویز پورحسینی از بهترین اساتید من در دانشکده بودند. در سریال میکائیل هم با او همبازی بودم. او واقعا پیگیر شاگردهایش بود. همه کارهای بچه ها را دنبال می کرد. سال 74 یکی از ورودی های پرکار بود. می توانم اسم 10 نفر را ببرم که وارد سینمای حرفه ای شدند. حامد بهداد، حمید گودرزی، حسام نواب صفوی از جمله این افراد بودند. استاد پورحسینی و استاد سمندریان بسیار تلاش می کردند که سوای بازیگری چگونه زیستن یک بازیگر را به ما بیاموزند.

,

, ,

دیرباز یادآور شد: این روزها بعد از ۱۶ سال دوباره فضای کار جنگی را تجربه می کنم. سریال نابرده رنج هم صحنه های جنگی داشت. اما در سینما بعد از دوئل ۱۶ سال است کار جنگی نکرده ام. سنم بالاتر رفته و ۴۵ سالم است. واقعا پوستم در خاک، خاکریز، فضا و مختصات فیلم جنگی کنده می‌شود. ان‌شاءالله دو هفته آخر کار است. امیدوارم کرونا بگذارد که کار تمام شود.

,

وی در پایان گفت: این فیلم با نام «تک تیرانداز» کار علی غفاری است. سینمای قهرمان پرور است که خیلی می‌پسندم. رُل تک تیرانداز را بازی می کنم که خیلی دوست دارم و به همین دلیل سختی هایش را به جان خریدم. تیراندازی یکی از علاقه هایم است. اما به خاطر این نقش اختصاصا تیراندازی با اسلحه دوربین دار را یاد گرفتم.

,

«پنجشنبه جمعه» با اجرای منصور ضابطیان و به تهیه کنندگی زهرا قائدی هر هفته پنجشنبه و جمعه ساعت 22 همزمان با پخش صوتی از رادیو ایران به صورت تصویری نیز از سایت این شبکه رادیویی پخش می شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه