logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

بعد از گذشت دو دهه؛

نامه‌نگاری، تنها دستاورد مسئولان در چالش‌های آب چهارمحال و بختیاری/ تمام پروژه‌های انتقال آب در حال انجام است

نامه‌نگاری، تنها دستاورد مسئولان در چالش‌های آب چهارمحال و بختیاری/ تمام پروژه‌های انتقال آب در حال انجام است
نماینده شهرستان شهرکرد در شورای اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: بیش از دو دهه از چالش‌های مردمی بر علیه پروژه‌های انتقال آب می‌گذرد و در طول این سال‌ها مسئولین امر بدون توجه به اختیارات قانونی خود در مقابله با پروژه های سدسازی و انتقال آب علی‌رغم تلاش‌های مختلف صرفاً با مکاتبات ارشادی با وزارت نیرو و سایر دستگاه‌ها نه تنها جلو اجرای پروژه‌های انتقال آب را نگرفتند بلکه باعث زمان‌خریدن برای اجرای تک تک پروژه‌های انتقال آب شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرهاد رئیسی دهکردی نماینده شهرستان شهرکرد در شورای اسلامی استان چهارمحال‌وبختیاری‌ در گفتگو با خبرنگار جهانبین نیوز با اشاره به عدم رسیدگی مسئولین ذیربط به شکایات متعدد در خصوص پروژه های انتقال آب گفت: بیش از دو دهه از چالش های مردمی بر علیه پروژه های انتقال آب می گذرد و در طول این سال ها مسئولین  امر بدون توجه به اختیارات قانونی خود در مقابله با پروژه های سد سازی و انتقال آب علی رغم تلاشهای مختلف صرفاً با مکاتبات  ارشادی با وزارت نیرو و سایر دستگاه ها نه تنها جلو اجرای پروژه های انتقال آب را نگرفتند بلکه باعث زمان خریدن برای اجرای تک تک پروژه های انتقال آب شدند.

رئیسی دهکردی افزود: بر همین اساس مردم،شوراهای اسلامی و تشکل های محیط زیستی تصمیم گرفتند با مراجعه به قانون و دستگاه قضائی اعتراضات را به مسیر قانونی هدایت کنند.

وی تصریح کرد: متاسفانه با وجود شکایت های متعدد دستگاه های دولتی، شوراها، تشکل های محیط زیستی و مردم نهاد و مردم در دستگاه قضائی تاکنون این شکایات آن چنان که باید رسیدگی نشده است.

رئیسی  با اشاره به شکایاتی که در این خصوص به مراجع قضایی مختلف گردیده خاطر نشان کرد :  تاکنون از روند رسیدگی به آن ها خبری در دست نیست.

نماینده شهرستان شهرکرد در شورای اسلامی استان اذعان داشت:  شوراهای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری ضمن تقدیر و تشکر از پیگیری های نمایندگان محترم ملت علی الخصوص  نمایندگان محترم مردم غیور و عزیز  استان در مجلس شورای اسلامی  در خصوص پروژه های انتقال آب ازآن ها خواست که باستناد ماده ۱۹۲ و ۲۰۷ آئین نامه داخلی مجلس هر گونه اقدامی که در صلاحدیدشان است را در دستور کار قرار دهند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه