اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

مصاحبه ظریف با یک شبکه تلویزیونی دردسرساز شد

مصاحبه ظریف با یک شبکه تلویزیونی دردسرساز شد
پس از واکنش طالبان به اظهارات محمدجواد ظریف، وزارت امور خارجه افغانستان نیز در خصوص برخی از گفته‌های وزیر خارجه ایران واکنش نشان داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ وزارت امور خارجه افغانستان اعلام کرد قانون اساسی، منافع ملی و سیاست خارجی این کشور اجازه نمی‌دهد تا شهروندان افغانستان در سایر کشورها وارد جنگ‌های منطقه‌ای شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
«گران هیواد» سخنگوی وزارت امور خارجه افغانستان در واکنش به سخنان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگو با شبکه خبری طلوع‌نیوز، گفت: «سیاست خارجی افغانستان اجازه نمی‌دهد تا اتباع این کشور به جز تحت پرچم افغانستان در سایر کشورها وارد جنگ‌ها و منازعات منطقه‌ای شوند.»
,
 
,
اظهارات ظریف در این خصوص در حالی مطرح می‌شود که اظهار نظر درباره مسائل نظامی برون‌مرزی، در حیطه وظایف نیروهای مسلح ایران است و ارتباطی با شرح وظایف وزیر خارجه ندارد.
,
 
,
در همین حال، طالبان نیز برخی از گفته‌های وزیر امور خارجه ایران را «غیر مسؤولانه» و «مداخله آشکار در امور داخلی افغانستان» خواند.
,
 
,
همچنین کمیسیون امور خارجی مجلس نمایند‌گان افغانستان نیز، این گفته‌ها را خلاف قانون اساسی و منافع ملی این کشور و نیز مخالف قوانین جهانی دانست.
,
 
,
به گزارش فارس، محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران در مصاحبه با طلوع‌نیوز، درباره حضور افغان‌ها در جنگ سوریه گفته بود: ما کسی را به سوریه نمی‌فرستیم؛ این را ما کاملاً روشن کردیم. ببینید، کسی برای یک کشور دیگر نمی‌رود در یک کشور ثالث بجنگد. برادران ما به آنجا به‌صورت داوطلب رفتند. کما از عراق رفتند، کما از جاهای دیگر رفتند. ما کمک کردیم در سوریه برای مقابله با داعش که دشمن مشترک همه‌ ماست. اینها به‌خاطر اعتقادات خودشان رفتند. در پایگاه‌های خودشان، در سنگرهای خودشان، پرچم افغانستان و عکس رئیس‌جمهور افغانستان بعضاً داشتند و اینها بهترین نیروهایی هستند که اگر دولت افغانستان تمایل داشته باشد، می‌تواند با سابقه‌ رزم با تروریستان و داعش، کمکی به دولت افغانستان باشند.»
,
 
,
وی افزوده بود: «اینها (فاطمیون) می‌توانند در صورت تمایل دولت افغانستان در راستای مبارزه با داعش و برای مبارزه با ترور و حفظ امنیت افغانستان تحت فرمان دولت افغانستان بجنگند.» 
,
 
,
انتهای پیام/ 
,
 
,
منبع: فارس
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه