logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

منتظر تایید صلاحیت‌های فدراسیون شطرنج هستیم/ باید جلوی مدرک‌فروشی‌ها گرفته شود؛

علی‌نژاد: سند ساختمان استقلال و پرسپولیس در لیست دارایی‌های دو باشگاه نیامده/ دولت دخالتی در انتخابات فوتبال ندارد

علی‌نژاد: سند ساختمان استقلال و پرسپولیس در لیست دارایی‌های دو باشگاه نیامده/ دولت دخالتی در انتخابات فوتبال ندارد
معاون وزیر ورزش و جوانان گفت: سند ساختمان باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس در لیست دارایی‌های این دو باشگاه نیامده و متعلق به فدراسیون فوتبال است.
[

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در مجمع انتخاباتی فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام عبدالمهدی نصیرزاده با کسب 28 رای به عنوان رئیس جدید این فدراسیون انتخاب شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

مهدی علی نژاد معاون وزیر ورزش و جوانان در پایان این مجمع اظهار داشت: تشکر می‌کنم از آقای پورعلی‌فرد که بیش از یک دهه مسئولیت این فدراسیون را برعهده داشتند و همچنین آقای امیری خراسانی که امانت‌دار خوبی در سرپرستی این فدراسیون بودند. به عبدالمهدی نصیرزاده تبریک می‌گویم و آرزوی توفیق را برای ایشان و مجموعه فدراسیون بدن‌سازی باشیم. وزارت ورزش و جوانان هم قطعا در این راه کنار فدراسیون خواهد بود.

,

وی افزود: حرف و حدیث‌هایی را امروز در بیرون مشاهده کردیم اما انتخابات به درستی برگزار شد و دموکراسی نیز به خوبی رعایت شد که ملزم به اجرای قوانین آن هم هستیم.

,

وی با اشاره به شرایط این فدراسیون تاکید کرد: این فدراسیون در حوزه همگانی یکی از پرجمعیت‌ترین هاست و باشگاه‌های متعددی نیز در این رشته فعالیت دارند. این موضوع نیاز به توجه و مراقبت بیش‌تری دارد و نصیرزاده باید ورزش پاک و بدون دارو را ترویج دهد. موضوع آموزش نیز باید جدی گرفته شود تا آگاهی علم تمرین برای موفقیت در مسابقات بالاتر برود. همچنین باید جلوی مدرک‌گرایی و مدرک‌فروشی‌ها گرفته شود زیرا علم اصیل است و مدرک اصالت ندارد. این‌ها توقعات وزارت ورزش از رئیس جدید فدراسیون است تا شاهد گسترش روزافزون این رشته در ابعاد قهرمانی و همگانی باشیم. فعالیت پاورلیفتینگ بانوان نیز توسط وزارت ورزش و جوانان مصوب شد تا در این باب هم مشکلی نباشد.

,

علی نژاد در ادامه در جمع خبرنگاران درباره حرف و حدیث های بوجود آمده درباره انتخابات فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام اظهار داشت: رقابت نزدیکی را در فدراسیون پرورش اندام شاهد بودیم که نشان داد این رقابت بی‌طرفانه و آزاد بود. تعداد نامزدها زیاد بود اما درنهایت دو نامزد باقی ماندند که هر دو هم متعلق به خانواده همین فدراسیون بودند و به ایشان امیدواریم. همیشه حرف و حدیث حین انتخابات هست و مستنداتی هم از این شایعه‌ها وجود ندارد. کسی از رای کسی باخبر نمی‌شود و این مسائل سندیتی ندارد.

,

وی افزود: انتخابات‌ها بر اساس اساسنامه شکل می‌گیرد که اعضای مجمع در آن حق رای دارند و مشخص است که روسای هیات‌ها نقش اساسی در تعیین سرنوشت دارد و این موضوع با استقلال شخصی و فردی رای آن‌ها شکل می‌گیرد.

,

معاون وزیر ورزش درباره انتخابات فدراسیون های ورزشی گفت: ما ثبت نام فدراسیون هایی که نیاز به برگزاری انتخابات داشتند را از مدت ها قبل انجام دادیم اما تعدد بسیار زیاد کاندیداها و شیوع کرونا باعث شد تا این مجامع به تعویق بیفتد. توانستیم در اولین فرصت ۴ فدراسیون را برگزاری انتخابات داشته باشیم تا عزم وزارت‌خانه برای تعیین رییس فدراسیونها مشخص شود.

,

او با اشاره به دلایل تعویق انتخابات فدراسیون پزشکی ورزشی بیان کرد: دلیل تعویق انتخاباتها را بارها توضیح داده‌ام و صلاحیت برخی کاندیداهای پزشکی ورزشی دیر حاصل شد وگرنه ما علاقه داریم این اتفاق زودتر بیفتد. این فدراسیون برای ما مهم است و خدمات بسیار زیادی به ۵۰ فدراسیون دارد.

,

او درباره وضعیت نامشخص سه فدراسیون شطرنج، موتورسواری و اتومبیلرانی و نجات غریق تاکید کرد: منتظر تایید صلاحیت‌های فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی و نجات غریق هم هستیم و این موضوع برای فدراسیون شطرنج هم صدق می‌کند. تلاش می‌کنیم قبل از پایان سال این سری اتفاقات را هم اجرایی کنیم.

,

وی در پاسخ به وضعیت فدراسیون دوچرخه سواری گفت: سرپرست دوچرخه سواری هم به زودی تعیین می‌شود.

,

علی نژاد درباره سئوالی درباره حضور بازنشسته ها در انتخابات فدراسیون فوتبال پاسخ داد: درباره شرایط سنی این از تاکیدات فیفا بود که وجود نداشته باشد. درباره بازنشسته‌ها هم طبق قوانین رئیس فدراسیون مستقل فوتبال نمی‌تواند بازنشسته باشد اما برای عضویت در هیات رییسه مشکلی وجود ندارد. فرآیند انتخابات فدراسیون فوتبال روشن است و حضور آن ۸ نفر در اختیار بنده نیست و دولت دخالتی ندارد.

,

وی در واکنش به توقیف ساختمان فدراسیون تصریح کرد: یک طلب از سمت شستا وجود دارد و در مراجع قضایی شکایت شده که ۱۶ میلیارد از آن توسط فدراسیون فوتبال پرداخت شده اما به دلیل الزامات قانونی شرکت شستا شکایت کرد. مذاکراتی شده که توافق صورت بگیرد تا آخر سال بدهی پرداخت شود. سند ساختمان باشگاه پرسپولیس و استقلال به نام فدراسیون فوتبال است و شستا نیز به همین دلیل اقدام به توقیف کرده است.

,

معاون وزیر ورزش در پاسخ به پرسش خبرنگار دانا درباره خصوصی سازی سرخابی ها تاکید کرد: روز چهارشنبه مجمع باشگاه پرسپولیس را داشتیم که صورت‌های مالی و افزایش سرمایه تصویب شد و در چند روز آینده با همکاری باشگاه و شرکت مشاور اسناد مربوطه به مجموعه پذیرش باشگاه در فرابورس ارائه می‌شود و به بعدش به این سازمان بستگی دارد. مجمع باشگاه استقلال نیز امروز برگزار خواهد شد تا همین اتفاق هم رخ بدهد.

, معاون وزیر ورزش در پاسخ به پرسش خبرنگار دانا درباره خصوصی سازی سرخابی ها تاکید کرد: روز چهارشنبه مجمع باشگاه پرسپولیس را داشتیم که صورت‌های مالی و افزایش سرمایه تصویب شد و در چند روز آینده با همکاری باشگاه و شرکت مشاور اسناد مربوطه به مجموعه پذیرش باشگاه در فرابورس ارائه می‌شود و به بعدش به این سازمان بستگی دارد. مجمع باشگاه استقلال نیز امروز برگزار خواهد شد تا همین اتفاق هم رخ بدهد.,

وی در پاسخ به پرسش بعدی دانا که با توجه به شرایط ساختمان های دو باشگاه، وضعیت دارایی های سرخابی ها چگونه خواهد شد، پاسخ داد: ۷۰۰ میلیارد افزایش سرمایه پرسپولیس از محل آورده دو کمپ درفشی‌فر و شهید گمنام تایید شد، همچنین افزایش سرمایه کمپ حجازی و مرغوبکار امروز در مجمع به تصویب خواهد رسید. سند ساختمان باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس در لیست دارایی‌های این دو باشگاه نیامده و متعلق به فدراسیون فوتبال است.

, وی در پاسخ به پرسش بعدی دانا که با توجه به شرایط ساختمان های دو باشگاه، وضعیت دارایی های سرخابی ها چگونه خواهد شد، پاسخ داد: ۷۰۰ میلیارد افزایش سرمایه پرسپولیس از محل آورده دو کمپ درفشی‌فر و شهید گمنام تایید شد، همچنین افزایش سرمایه کمپ حجازی و مرغوبکار امروز در مجمع به تصویب خواهد رسید. سند ساختمان باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس در لیست دارایی‌های این دو باشگاه نیامده و متعلق به فدراسیون فوتبال است.,

علی نژاد درباره صدور مجوز حرفه ای این دو باشگاه هم گفت: علی‌الظاهر مجوزهای استقلال و پرسپولیس تایید شده و مشکلی بابت باطل شدن آن نیست.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه