logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

فدراسیون هاکی ۲۷۵ میلیون تومان از کمیته ملی المپیک بودجه گرفت

فدراسیون هاکی ۲۷۵ میلیون تومان از کمیته ملی المپیک بودجه گرفت
در بازدید امروز رئیس کمیته ملی المپیک از فدراسیون هاکی، ۲۷۵ میلیون تومان به این فدراسیون کمک شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیدرضا صالحی امیریرئیس کمیته ملی المپیک به همراه اعضای هیات اجرایی باریدی از فدراسیون هاکی داشتند. بهرام قدیمی رئیس فدراسیون هاکی در ابتدا گزارشی از برنامه‌ها و فعالیت‌های فدراسیون ارائه کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی در این نشست، اظهار داشت: اگر حمایت مالی شود ۶ ماه آینده، کمپ تیم‌های ملی را افتتاح خواهیم کرد. از کنفدراسیون آسیا تجهیزات و اقلامی وارد ایران شده است. ما حدود هزار عدد چوب رایگان، ۱۵۰۰ عدد توپ و ... وارد کرده‌ایم. ۲۲ هزار و ۵۰۰ دلار برای خرید تجهیزات نیاز داریم.

چنارانی نایب‌رئیس فدراسیون هاکی با اشاره به زمین مورد نیاز برای توسعه این ورزش، گفت: ما معتقدیم که هاکی متعلق به ایران است نه پاکستان. سرمایه گذاران خوبی در فدراسیون گرد هم آماده اند. یک زمین‌ در آزادی و انقلاب درخواست کردیم در شرایطی که یک سرمایه گذار آماده ساخت این مجموعه با ارزشی بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان است، نیازمند حمایت برای دریافت این موارد هستیم. با این کار، ما راهمان برای رسیدن به مدال در المپیک هموار می‌شود.

,
,
,

چنارانی گفت: معاف از مالیات برای فدراسیون‌ها موضوعی است که می‌توان روی آن کار کرد. براساس اعلام کمیته ملی المپیک، ۱۱ هزار دلار معادل ۲۷۵ میلیون تومان به این فدراسیون هاکی کمک خواهد شد. 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه