logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

تاکید اعضای کمیسیون انرژی مجلس بر پرهیز از خام فروشی

تاکید اعضای کمیسیون انرژی مجلس بر پرهیز از خام فروشی
عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس درباره نشست امروز این کمیسیون گفت: در این نشست نقشه راه توسعه صنایع پتروشیمی تدوین شد ضمن اینکه اعضای این کمیسیون بر پرهیز از خام فروشی تاکید کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ هادی بیگی‌نژاد عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در تشریح جزئیات نشست امروز (یکشنبه 21 دی) این کمیسیون اظهار داشت: در این جلسه اعضای کمیسیون انرژی به همراه نمایندگانی از بخش خصوصی، دولت و کارشناسان حوزه انرژی مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره توسعه صنایع پتروشیمی و پرهیز از خام فروشی بحث‌های مفصلی کردند. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
وی افزود: ما به دنبال تدوین نقشه راهی با همکاری دولت، مجمع، مجلس و بخش خصوصی برای توسعه صنایع پتروشیمی و پرهیز از خام فروشی هستیم.
,
 
,
عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: در این نشست مقرر شد تا جلسات هفتگی منسجمی در روز و ساعات مشخصی از هفته آینده تشکیل شود تا نقاط قوت و ضعف برنامه ششم توسعه بررسی شود و بتوانیم با همراهی تمامی بخش‌ها موانع توسعه صنایع پتروشیمی را رفع کنیم.
,
 
,
بیگی نژاد خاطرنشان کرد: امیدواریم در برنامه پنج ساله هفتم توسعه شاهد تحقق حذف خام فروشی در کشور باشیم. 
,
 
,
انتهای پیام/ 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه