logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

امیری از مدیرعاملی باشگاه نساجی استعفا کرد

امیری از مدیرعاملی باشگاه نساجی استعفا کرد
مدیرعامل باشگاه نساجی مازندران بعد از شکست این تیم مقابل نفت آبادان از سمت خود استعفا کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی امیری طی نامه‌ای به رضا حدادیان مالک باشگاه نساجی از سمت خود استعفا کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

در متن ن امه امیری به مالک باشگاه نساجی و اعضای هیأت مدیره آمده است:

,

از زمانی که پا به عرصه مدیریت فوتبال حرفه‌ای در سال 84 گذاشتم، همواره یکی از آرزوهای بنده حضور یک تیم از استان مازندران در لیگ برتر بود که به یاری خدا سه سال پیش این اتفاق در اولین سال مدیریت بنده در باشگاه بزرگ نساجی مازندران محقق گردید.

,

همواره تلاش خود را برای موفقیت این باشگاه انجام داده‌ام و در این مدت طی همکاری با مالک و اعضای هیأت مدیره همه تلاش خود را کردم، اما اکنون احساس می‌کنم ماندن من نمی‌تواند برای نساجی مؤثر باشد و به قولی گاهی انسان با رفتن خود می‌تواند به یک مجموعه خدمت کند. به همین دلیل ضمن تشکر از شما و اعضای هیأت مدیره که در این اوضاع بد اقتصادی با وجدان و با شرف خود تلاش و هزینه می‌کنید و همواره هدف‌تان خدمت به استان مازندران بوده است، ضمن عذرخواهی از هواداران فهیم و بزرگ نساجی مازندران به دلیل این که تاکنون نتوانسته‌ایم خواسته‌های به حق آنها را محقق کنیم و موجب ناراحتی آنها شده‌ایم، بدین وسیله از امروز قطع همکاری خود را با باشگاه بزرگ نساجی اعلام می‌کنم و امیدوارم این تیم در ادامه لیگ موفق و سهمیه‌ای که پس از 24 سال با خون دل به دست آمده را حفظ کند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه