اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

نساجی با جایگاه اصلی‌اش فاصله زیادی دارد

نساجی با جایگاه اصلی‌اش فاصله زیادی دارد
سرمربی تیم فوتبال نساجی گفت: با جایگاه اصلی‌مان فاصله داریم و به مرور زمان با برنامه‌ریزی به جایگاه‌مان می‌رسیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجید جلالی امشب در نشست خبری پیش از دیدار دو تیم شهرخودرو و نساجی مازندران، اظهار کرد: این یک موهبت است که انسان جایی که می‌خواهد باشد، ما دوست داریم امورمان را قدم به قدم پیش ببریم، فعلاً در وضعیتی هستیم که خیلی سریع باید وضعیت را تغییر دهیم، قدم اولمان هم بازی فرداست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
سرمربی تیم نساجی مازندران عنوان کرد: برای بازی فردا ایده داریم که امیدوارم این ایده‌ها شکل بگیرد و بتوانیم بازی را کنترل کنیم، از طریق خلاقیتی که بچه‌ها دارند و من به آنها ایمان دارم، امیدوارم نتیجه خوبی بگیرم. 
,
 
,
وی با بیان اینکه چند بازیکن نساجی دچار مصدومیت هستند، خاطرنشان کرد: زامهران و قاعد رحمتی را به دلیل مصدومیت در اختیار نداریم اما دیگر بازیکنان از نظر روحی شرایط خوبی دارند.
,
 
,
جلالی در خصوص جایگاه نساجی در جدول لیگ برتر فوتبال تصریح کرد: برای بهبود و رسیدن به جایگاه اصلی این تیم باید صبر کرد. من باید ظرفیت‌های تیم دستم بیاید تا بدانم جایگاه واقعی نساجی در این فصل کجاست، اما چیزی که با اطمینان می‌توانم درباره آن صحبت کنم این است که با جایگاه اصلی‌مان فاصله داریم و به امید خدا و به مرور زمان با برنامه‌ریزی به جایگاه‌مان می‌رسیم.
,
 
,
سرمربی تیم نساجی با اشاره به نقاط ضعف این تیم گفت: درست است که نساجی ظرفیت‌های خوبی دارد اما یک سری ظرفیت‌ها را ندارد. در این باره صحبت شده و محقق می‌شود.
,
 
,
انتهای پیام
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه