logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

برای انتخابات شطرنج ثبت نام مجدد انجام می‌شود؛

علی‌نژاد: انتخاب صدری بدلیل بدهی باشگاه پرسپولیس به «همراه اول» صورت نگرفته/ رسول‌پناه برکنار شد؛ تمام!

علی‌نژاد: انتخاب صدری بدلیل بدهی باشگاه پرسپولیس به «همراه اول» صورت نگرفته/ رسول‌پناه برکنار شد؛ تمام!
معاون وزیر ورزش و جوانان در پاسخ به پرسش دانا درباره انتخاب نفر جدید هیات مدیره پرسپولیس گفت: انتخاب آقای صدری برای بدهی باشگاه پرسپولیس به شرکت همراه اول نیست و ایشان یک پرسپولیسی و مدیر اقتصادی بزرگی هستند.
[

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در انتخابات فدراسیون نجات‌غریق و غواصی محمد حیدری با کسب اکثریت آرا از مجمع به عنوان رئیس این فدراسیون برای 4 سال آتی انتخاب شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

مهدی علی نژاد معاون ورزش حرفه ای و قهرمانی وزارت ورزش و جوانان در پایان این مجمع اظهار داشت: به مهدی حیدری تبریک می‌گویم و برایش آرزوی توفیق در فدراسیون نجات غریق و غواصی دارم. وی از همکاران خوب ما در وزارت‌خانه بوده و تجربیات خوبی هم دارد. او با منویات و اهداف وزارت ورزش و جوانان هم‌خوانی و آشنایی خوبی دارد و می‌تواند این موضوع به فدراسیون کمک زیادی کند. این فدراسیون با جان آدم‌ها سروکار دارد و بسیار مهم است، کوچک‌ترین غفلتی باعث می‌شود که به قیمت جان کسی تمام شود و این مسئولیت خطیری است.

,

وی با اشاره به چالش های پیش روی این فدراسیون گفت: متاسفانه به دلیل شرایط کرونا اشکالاتی جدی به‌وجود آمده و وضعیت معیشتی منجیان غریق با مشکل مواجه است. با حمایت دولت وام‌هایی را به استخرداران پرداخت می‌کنیم تا اقداماتی برای تغییر این وضعیت صورت گیرد.

,

علی نژاد با تاکید بر برنامه ها و اهداف این فدراسیون ادامه داد: موضوع غواصی بسیار جذاب و دارای ابعاد مختلف در حوزه‌های تفریحی، قهرمانی و صنعتی‌ست. آقای میرسلیم زحمات زیادی در دوران طولانی مسئولیت‌اش کشیده و آقای نوری هم طی این ۳ سال گام‌های بزرگی برداشتند.

,

معاون وزیر ورزش و جوانان در ادامه در جمع خبرنگاران گفت: در راستای برگزاری مجامع انتخاباتی، امروز هم این فدراسیون تعیین تکلیف شد که رقابت خوبی هم وجود داشت. وی طی ۳ سال اخیر نایب‌رییس و دبیر فدرلسیون بوده، و شناخت خوبی هم نسبت به شرایط نجات غریق و غواصی دارد. امیدوارم در چارچوب وظایف و قوانین انجام وظیفه کند.

,

وی دباره اینکه سرانجام خصوصی سازی باشگاه پرسپولیس و استقلال چه خواهد شد، تاکید کرد: خصوصی‌سازی این دو باشگاه فرآیند پیچیده‌ای است و اقدامات زیادی برای تسریع صورت گرفته. جلسه معارفه باشگاه پرسپولیس و فرابورس دیروز برگزار شد و برای ۱۴ بهمن هم برای استقلال صورت خواهد گرفت. اقدامات اولیه است و قطعا ادامه‌دار خواهد بود. ۷۱۰ میلیارد تومان افزایش سرمایه صورت گرفته و برندها نیز قیمت‌گذاری شده. بعد از این جلسات معارفه وقت داده خواهد شد تا جلسات مربوطه برگزار شود.

,

وی درباره اینکه آیا ۳۰ درصد سهام باشگاه واگذار می‌شود، عنوان کرد: فکر نمی‌کنم ۳۰ درصد باشد. معمولا ۱۰ تا ۱۵ درصد برای کشف قیمت واگذار می‌شود. این بر عهده هیات پذیرش و خصوصی سازی است. از اینجا به بعد در اختیار وزارت ورزش نیست.

,

علی نژاد درباره تایید صلاحیت نامزدهای فدراسیون فوتبال عنوان کرد: مرجع تایید صلاحیت وزارت ورزش نیست و ما نقشی نداریم. 

,

علی نژاد درباره تایید صلاحیت نامزدهای فدراسیون فوتبال عنوان کرد: مرجع تایید صلاحیت وزارت ورزش نیست و ما نقشی نداریم. 

,

علی نژاد در پاسخ پرسش خبرنگار دانا مبنی بر تعیین زمان انتخابات فدراسیون های شطرنج و اتومبیلرانی بیان کرد: برای انتخابات شطرنج ثبت نام مجدد انجام خواهیم داد اما اتومبیل‌رانی هنوز وضعیت صلاحیت نامزدها مشخص نشده. درباره احکام سرپرست فدراسیون اتومبیلرانی و موتورسواری اطلاعی ندارم.

, علی نژاد در پاسخ پرسش خبرنگار دانا مبنی بر تعیین زمان انتخابات فدراسیون های شطرنج و اتومبیلرانی بیان کرد: برای انتخابات شطرنج ثبت نام مجدد انجام خواهیم داد اما اتومبیل‌رانی هنوز وضعیت صلاحیت نامزدها مشخص نشده. درباره احکام سرپرست فدراسیون اتومبیلرانی و موتورسواری اطلاعی ندارم.,

علی نژاد در پاسخ به سئوال دانا حضور افراد بیگانه با ورزش مثل صدری در هیات مدیره سرخابی ها تاکید کرد: هیات مدیره با کمیته فنی متفاوت است و نباید حتما فوتبالیست‌ها در آن حضور داشته باشند. در دنیا هم مشکلی ندارد. انتخاب آقای صدری برای بدهی باشگاه پرسپولیس به شرکت همراه اول نیست و ایشان یک پرسپولیسی و مدیر اقتصادی بزرگی هستند.

وی همچنین در پاسخ به سئوال بعدی خبرنگار دانا حواشی مهدی رسول پناه رئیس سابق هیات مدیره پرسپولیس حراست وزارت ورزش در ماجرای باشگاه پرسپولیس ورود کرده و مهدی رسول‌پناه از این باشگاه برکنار شد. اقدامات به همین نقطه منتهی‌ست و دیگر نیازی به اقدام دیگری ندیدیم.

, علی نژاد در پاسخ به سئوال دانا حضور افراد بیگانه با ورزش مثل صدری در هیات مدیره سرخابی ها تاکید کرد: هیات مدیره با کمیته فنی متفاوت است و نباید حتما فوتبالیست‌ها در آن حضور داشته باشند. در دنیا هم مشکلی ندارد. انتخاب آقای صدری برای بدهی باشگاه پرسپولیس به شرکت همراه اول نیست و ایشان یک پرسپولیسی و مدیر اقتصادی بزرگی هستند.

وی همچنین در پاسخ به سئوال بعدی خبرنگار دانا حواشی مهدی رسول پناه رئیس سابق هیات مدیره پرسپولیس حراست وزارت ورزش در ماجرای باشگاه پرسپولیس ورود کرده و مهدی رسول‌پناه از این باشگاه برکنار شد. اقدامات به همین نقطه منتهی‌ست و دیگر نیازی به اقدام دیگری ندیدیم.
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه