logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

با حضور ویدئو کنفرانسی رئیس دفتر مقام معظم رهبری صورت گرفت؛

افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۳۵۶ میلیارد پروژه محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان

افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۳۵۶ میلیارد پروژه محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان
افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۳۵۶ میلیارد تومان پروژه محرومیت‌زدایی بنیاد مستضعفان در سیستان و بلوچستان با حضور ویدئو کنفرانسی رئیس دفتر مقام معظم رهبری صورت گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، پرویز فتاح، رییس بنیاد مستضعفان کشور در آیین آغاز عملیات اجرایی ۳۵۶ میلیارد تومان پروژه این بنیاد در شهرستان های زهک، قصرقند و چابهار که ظهر امروز با حضور ویدئوکنفرانسی حجت‌الاسلام و المسلمین محمدی گلپایگانی، رئیس دفتر مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) انجام شد، بیان کرد: با توجه به وسعت سیستان و بلوچستان از ۲۸ منطقه محرومیت زدایی بنیاد مستضعفان در کشور سه منطقه مربوط به این استان است که نگاه ویژه بنیاد به این نقطه از ایران اسلامی را نشان می دهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,

 
وی اشتغالزایی و توانمندسازی را از اهداف اجرای طرح های محرومیت زدایی در این مناطق اعلام و اذعان کرد: تحریم ها و فشار دشمنان با مقاومت مردم و استقامت رهبر انقلاب، بدون نتیجه ماند، با توجه به این که بیشترین فشار تحریم ها بر مردم و اقشار ضعیف کشورمان است، بنیاد مستضعفان و نهادهای انقلابی تمام توان خود را برای کاستن از این فشارها به کار گرفته اند.
 
احمد علی موهبتی، استاندار سیستان و بلوچستان نیز گفت: افتتاح پروژه‌هایی به ارزش 35 میلیارد تومان و آغاز عملیات اجرایی طرح هایی به ارزش 321 میلیارد تومان از جمله برنامه های محرومیت زدایی بنیاد مستضعفان در سیستان و بلوچستان است که امر محقق شد.
 
وی ادامه داد: بزرگترین معدن طلای کشور طی روزهای اخیر در سیستان و بلوچستان افتتاح شد و بزرگترین معدن مس کشور نیز به زودی در این استان به بهره برداری می رسد که ضرورت دارد نهادهای توانمند مثل بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی به حوزه معادن این خطه به عنوان یک پتانسیل ویژه ورود کنند.
 
موهبتی اذعان کرد: اختصاص حدود ۹۰میلیارد تومان از سوی بنیاد مستضعفان به سیستان و بلوچستان در حوزه معیشتی و کمک های مستقیم و غیر مستقیم این بنیاد به فاقدان شناسنامه، خانوارهای زندانیان، مستمری بگیران و نیازمند و جای تقدیر دارد.
 
بر اساس این گزارش؛ در این آیین بزرگترین پروژه محرومیت‌زدایی بنیاد مستضعفان کشور نیز به ارزش ۳ هزار میلیارد تومان کلید خورد که اقدامات اجرایی آن در بخش های فرهنگی، ورزشی و گردشگری، آبرسانی، راه و زیرساخت، کشاورزی و دامپروری، مسکن، آموزشی، بهداشت و درمان و همچنین در حوزه کمک معیشتی متمرکز خواهد بود.

انتهای پیام/ 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه