logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

بهزیستی به خانواده‌های چندقلوها مستمری پرداخت می‌کند

بهزیستی به خانواده‌های چندقلوها مستمری پرداخت می‌کند
قبادی دانا درباره جزئیات پرداخت مستمری به خانواده های دارای فرزند چندقلو و ساخت مسکن برای خانواده‌های دارای معلول، توضیحاتی داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ وحید قبادی دانا رئیس سازمان بهزیستی کشور درباره پرداخت مستمری به خانواده چند قلوها، اظهار کرد: هر خانواده‌ای که دارای فرزند سه قلو و یا بیشتر باشد، بدون در نظر گرفتن دهک درآمدی خانوار، مستمری ماهانه هر چند ناچیز پرداخت می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه مبلغ مستمری بر اساس بعد خانوار مشخص می‌شود، گفت: مبلغ مستمری بین ۵۰۰ تا ۶۰۰ تومان است، همچنین هر خانواده‌ای که دارای فرزند دوقلو است و در دهک درآمدی یک تا سه قرار دارد، مشمول دریافت مستمری ماهانه است.
,
 
,
قبادی دانا درباره آخرین جزئیات از ساخت مسکن برای خانواده‌های دو معلول، گفت: از سال ۹۴، پروژه ساخت مسکن برای خانواده‌های دارای دو معلول آغاز شده است و از ۱۴ هزار خانواده‌ای که شناسایی شده اند ۱۰ هزار واحد واگذار شده است و در روزهای آینده در دهه فجر ۱۰ هزار واحد دیگر به خانواده‌های دارای دو معلول واگذار خواهد شد و ۴ هزار مسکن دیگر نیز در حال ساخت است و ۴ هزار خانوار دیگر علاوه بر آن ۱۴ هزار مورد شناسایی شده اند که در سال ۱۴۰۰ برای مسکن آن‌ها اقدام خواهد شد.
,
 
,
وی درباره مسکن خانواده‌های تک معلول، بیان کرد: خانواده‌هایی که دارای یک معلول هستند تسهیلگری در حوزه مسکن برای آن‌ها انجام می‌شود، اما ساخت مسکن نداریم و فقط تسهیلات ساخت به این خانواده‌ها داده می‌شود که این تسهیلات رقم کمی است، چرا که بودجه سازمان بهزیستی در حوزه مسکن در سال ۹۹، فقط ۶۵ میلیارد تومان بوده است.
,
 
,
رئیس سازمان بهزیستی کشور تصریح کرد: ۵۰ میلیارد تومان از ستاد اجرایی فرمان امام و ۳۶۰ میلیارد تومان کمک از بنیاد مستضعفان برای ساخت مسکن معلولان دریافت کرده ایم، از بنیاد مسکن و خیرین نیز کمک‌هایی دریافت شده است.
,
 
,
انتهای پیام/
,
منبع: باشگاه خبرنگاران
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه