logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس:

قیمت میوه در تهران و کلانشهرها افزایشی و غیرقابل قبول است/ مردم باید قادر به تامین کالاهای اساسی باشند

قیمت میوه در تهران و کلانشهرها افزایشی و غیرقابل قبول است/ مردم باید قادر به تامین کالاهای اساسی باشند
راستی گفت: برخی از مردم قادر به تامین کالاهای اساسی زندگی شان نیستند و تورم و افزایش قیمت ها کمرشان را شکسته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛جعفر راستی عضو کمیسیون کشاورزی مجلس در گفت و گو با تهران پرس با بیان اینکه قیمت میوه در تهران و کلانشهرها افزایشی و غیرقابل قبول است،گفت: متاسفانه افزایش قیمت میوه باعث شده که قشر ضعیف جامعه نتوانند همانند سابق اقدام به خرید میوه کنند.

وی ادامه داد: برخی از مردم قادر به تامین کالاهای اساسی زندگی شان نیستند و تورم و افزایش قیمت ها کمرشان را شکسته است.

راستی تاکید کرد: به نظر می رسد ساماندهی بازار نهاده های دامی نیاز به عزم ملی و جهادی دارد و باید بطور جدی با مختلفان در حوزه توزیع نهاده های دامی در کشور برخورد شود و نگذاشت که امنیت غذایی مردم و تامین کالاهای اساسی کشور در شرایط فعلی کشورمان به خطر بیفتند و یقینا هر فرد و گروهی که در این شرایط، به فکر کسب سود کلان و منافع شخصی شان هستند باید توسط وزارت اطلاعات و قوه قضائیه شناسایی شوند و با آنان برخودرو شود، چرا که امنیت غذایی مردم کشورمان شوخی بردار نیست.

این نماینده مجلس تصریح کرد: اگر دولت توانایی نظارت بر نحوه توزیع نهاده های دامی در کشور را ندارد، می تواند با حذف ارز ترجیحی، واردات را آزاد کند و مستقیما این هزینه را به صورت یارانه ای به مردم بپردازد تا در این میان، باعث حذف دستان دلالان از بازار نهاده های دامی در کشورمان شویم و از سوی دیگر، قدرت خرید مردم برای خریدکالای های اساسی را افزایش دهیم.

راستی در پایان گفت: نیاز است که کارشناسان مرتبط پیشنهاد مجلس در خصوص حذف ارز ترجیحی واردات نهاده های دامی و یا واگذاری تخصص ارز برای واردات محصولات کشاورزی به وزارت جهاد کشاورزی را مورد بررسی بیشتری قرار دهند و در نهایت، تصمیمی اتخاذ و اجرایی شود که به نفع مردم و تولیدکنندگان کشورمان باشد و از این پس، شاهد فساد در بازار دام و طیور نباشیم و سوداگران، حیات خلوتی در این بازار نداشته باشند.

انتهای پیام/
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تهران پرس,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه