logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

دانا گزارش می دهد؛

کارناوال مرگ به میزبانی کیش!/ ابهام در صدور مجوز کنسرت‌های جزیره

کارناوال مرگ به میزبانی کیش!/ ابهام در صدور مجوز کنسرت‌های جزیره
این روزها با اعلام فوتی های بیماران کرونا در کشور که خوشبختانه به زیر 100 نفر در روز رسیده، برگزاری کنسرت های متعدد و جنگ های خنده در جزیره کیش بسیار نگران کننده به نظر می رسد.
[

به گزارش خبرنگار فرهنگی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ این روزها با اعلام فوتی های بیماران کرونا در کشور که خوشبختانه به زیر 100 نفر در روز رسیده، برگزاری کنسرت های متعدد و جنگ های خنده در جزیره کیش بسیار نگران کننده به نظر می رسد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

طبیعی است که بعد از گذشت حدود یک سال از درگیری با ویروس کرونا و فرهنگ سازی برای رعایت پروتکل های بهداشتی توسط مردم، باید موضوع معیشت خانواده بزرگ موسیقی را نیز مد نظر قرار داد و با بررسی درست شرایط، این موضوع را به خوبی مدیریت کرد.

,

همان طور که برگزاری جشنواره های فیلم و تئاتر فجر و سایر جشنواره ها با رعایت بالای مسائل بهداشتی برگزار می شود، قطعا برگزاری کنسرت نیز می تواند با چنین شرایطی و با رعایت پروتکل های بهداشتی رنگ اجرا به خود بگیرد.

,

نکته ای که این وسط وجود دارد این است که قبول کنیم دیدن فیلم و تئاتر با رفتن به کنسرت تفاوت هایی دارد. شور و نشاطی که در برگزاری کنسرت بوجود می آید باعث می شود که مردم ناخودآگاه فاصله های اجتماعی را رعایت نکنند و تجمعات بیشتر حتی در شرایط فضای باز، باعث شیوع بیشتر ویروس کرونا در بین مردم خواهد شد.

,

در حال حاضر در جزیره کیش طی یک بازه دو هفته ای برگزاری کنسرت ها و جنگ خنده، مسافران زیادی را به سوی این جزیره رهسپار کرده و هجوم مسافران در کیش و قشم به بهانه تفریح، مسافرت و رفتن به کنسرت، شرایط نامناسبی را به جهت رعایت کامل پروتکل های بهداشتی ایجاد کرده که خطر بزرگ «عادی سازی» شرایط توسط مردم و برگزارکنندگان کنسرت ها می تواند آمار مبتلایان و خدای نکرده فوتی های این استان را طی هفته های پیش رو بیشتر کند.

, در حال حاضر در جزیره کیش طی یک بازه دو هفته ای برگزاری کنسرت ها و جنگ خنده، مسافران زیادی را به سوی این جزیره رهسپار کرده و هجوم مسافران در کیش و قشم به بهانه تفریح، مسافرت و رفتن به کنسرت، شرایط نامناسبی را به جهت رعایت کامل پروتکل های بهداشتی ایجاد کرده که خطر بزرگ «عادی سازی» شرایط توسط مردم و برگزارکنندگان کنسرت ها می تواند آمار مبتلایان و خدای نکرده فوتی های این استان را طی هفته های پیش رو بیشتر کند., «عادی سازی»,

شاید بتوان با تقسیم این کنسرت ها در شهرهای سفید، لااقل از تجمع بسیاری از مسافران در یک شهر خاص و شیوع بیشتر کرونا جلوگیری کرد و از آن طرف کنسرت ها و جنگ های خنده را با رعایت کامل همان پروتکل ها برگزار کرد.

,

بدون شک بسیاری از مردم در مواجهه با کرونا و زیست و تجربه یک ساله خود با این ویروس، رعایت پروتکل های بهداشتی را بخشی از دستورالعمل های زندگی خود قرار داده اند ولی «عادی سازی» شرایط، خطر بزرگی است که ممکن است با سهل انگاری عده ای از مردم، نتیجه جبران ناپذیری به بار آورد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه