logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

روابط عمومی قرارگاه قدس سپاه:

۲ مرزبان ربوده شده در سیستان و بلوچستان آزاد شدند

۲ مرزبان ربوده شده در سیستان و بلوچستان آزاد شدند
روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه با صدور بیانیه ای از آزادی ۲ مرزبان ربوده شده در سیستان و بلوچستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه در اطلاعیه‌ای از آزادی دو رزمنده مرزبان گروگان گرفته شده توسط گروهگ تروریستی «جیش الظلم» در سیستان و بلوچستان خبر داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,

 متن اطلاعیه به این شرح است :

,


بسم الله الرحمن الرحیم

با تبریک خجسته سالروز حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) و میلاد فرزند برومندش حضرت امام خمینی ( رحمة الله علیه ) و گرامیداشت ایام الله دهه مبارکه فجر و چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، به استحضار ملت عظیم‌الشأن ایران می رساند ؛ با تلاش‌های مستمر قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه و طی اقدامات اطلاعاتی موفق دو تن از رزمندگان مرزبانی نیروی زمینی سپاه و نیروی پرافتخار انتظامی که در سال ۱۳۹۷ توسط گروهک تروریستی و ضد انقلاب جیش الظلم در مرزهای جنوب شرق کشور به گروگان گرفته شده بودند، شب گذشته (سه‌شنبه ۹۹/۱۱/۱۳) آزاد و به آغوش وطن اسلامی بازگشتند.

,
,
,
,


لازم به ذکر است  ۱۲ مرزبان جمهوری اسلامی ایران ۲۴ مهر ۹۷ در مرز میرجاوه استان سیستان و بلوچستان توسط عناصر گروه تروریستی موسوم به جیش العدل ربوده و به داخل خاک پاکستان منتقل شدند؛ پنج نفر از این مرزبانان ۲۴ آبان همان سال با پیگیری‌های دولت پاکستان آزاد و به ایران تحویل داده شدند؛ همچنین فرمانده نیروی زمینی سپاه ۲۷ اسفندماه ۹۷ از آزادی چهار نفر از این مرزبانان خبر داد.


انتهای پیام/

,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه