اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

نماینده مردم تهران در مجلس:

دولت بی‌برنامگی شدیدی دارد/تضاد مشهود بین عملکرد دولت و سیاست‌های کلی نظام

دولت بی‌برنامگی شدیدی دارد/تضاد مشهود بین عملکرد دولت و سیاست‌های کلی نظام
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت از سیاست‌های کلی نظام بخصوص در مدیریت‌های کلان و بین‌المللی فاصله گرفته است، گفت: در کشور حالت انفعالی سنگینی وجود دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اقبال شاکری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، در رابطه با میزان انطباق عملکرد و اقدامات دولت با سیاست‌های کلی نظام، ابلاغ شده از سوی مقام معظم رهبری، اظهار داشت: به عقیده من دولت از سیاست‌های کلی نظام به ویژه در مدیریت‌های کلان و بین‌المللی فاصله گرفته و اندک اندک زاویه‌اش بیشتر شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
وی با تاکید بر اینکه میان عملکردهای دولت و سیاست‌های کلی نظام ابلاغ شده از مقام معظم رهبری تضاد قابل مشاهده‌ای وجود دارد، عنوان کرد: این تضاد را می‌توان به ویژه در بخش‌های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و حوزه‌های دیگر دید.
,
 
,
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بودجه ۱۴۰۰ اوج عدم انطباق عملکرد دولت با سیاست‌های کلی نظام است، گفت: فاصله گرفتن از معیشت و کسب و کار مردم و رها کردن بازار به دست نااهلان و سفته‌بازان و رانت خواران از اتفاقاتی است که همه آن را مشاهده می‌کنند و یا افزایش قیمت‌های سرسام‌آور در مایحتاج عمومی، خودرو، مسکن، فولاد، بازار بورس و… کاملاً قابل مشاهده است و تزلزل، بی برنامگی و فاصله گرفتن از اهداف کشور را کاملاً در این موارد می‌توان مشاهده کرد.
,
 
,
وی تصریح کرد: در حوزه بین‌الملل کاملاً مشخص است که چشم دولت به جای استفاده از ظرفیت‌های داخلی، توانمند کردن داخل و قوی کردن اقتصاد، به خارج از کشور است که چه زمانی از آنجا گشایش حاصل می‌شود، این باعث شده است که اقتصاد ما شرطی شود. وقتی اقتصاد کشور را متصل به خارج از کشور کرده‌اید با تکانه‌هایی که در خارج از کشور خورده می‌شود شما هم تکان می‌خورید.
,
 
,
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در پایان تاکید کرد: کشور حالت انفعالی سنگینی دارد که شایسته این دولت و این مردم نبود و اینها کاملاً قابل مشاهده است.
,
 
,
انتهای پیام:
 منبع: مهر
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه