logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

به مناسبت دهه فجر صورت گرفت؛

نصب نخستین دستگاه ماهی یاب در کنارک/ اشتغال پایدار در سواحل سیستان و بلوچستان رونق می‌گیرد

نصب نخستین دستگاه ماهی یاب در کنارک/ اشتغال پایدار در سواحل سیستان و بلوچستان رونق می‌گیرد
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر، اولین دستگاه ماهی یاب (فیش فایندر) با حمایت معاونت اشتغال وزارت کار در کنارک نصب شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهرداد جهاندیده، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان در گفت و گو با عصرهامون بیان کرد: با توجه به این که صید ماهی ها در کنارک و چابهار به روش سنتی و با قایق های بدون یخچال انجام می شود، در سفر سال گذشته معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به این مناطق مصوب شد تا طرح تجهیز لنج های صیادی منطقه به دستگاه های ماهی یاب با حمایت این وزارتخانه پیگیری شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
وی با بیان اینکه در این طرح صیادان در قالب تعاونی ساماندهی می شوند و یک دستگاه ماهی یاب به آنها اعطا می شود تا بتوانند به راحتی به کار صید و صیادی بپردازند، اظهار کرد: افزایش صید و درآمد ماهیگیران، جلوگیری از اتلاف زمان و کاهش مصرف سوخت در مناطق ساحلی سیستان و بلوچستان از اهداف اصلی این طرح است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان ادامه داد: طرح نصب، راه اندازی و آموزش دستگاه ماهی یاب در مناطق ساحلی سیستان و بلوچستان از جمله طرح های مهم وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای توسعه کسب و کار و ایجاد اشتغال پایدار (تکاپو) متناسب با ظرفیت های هر منطقه است.
 
,
,
,
,
 
,
, ,

جهاندیده گفت: در این راستا و در مرحله نخست، یک دستگاه ماهی یاب با کمک های فنی و اعتباری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با همکاری صندوق کارآفرینی امید با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و سیصد میلیون ریال تامین، نصب و راه اندازی شد. 

وی تاکید کرد: مطابق برنامه های طرح ملی تکاپو، پس از ارزیابی یک ماهه این دستگاه در دستیابی به اهداف تعیین شده،   ۳۰ لنج دار برای دریافت این دستگاه در قالب تسهیلات ارزان قیمت به صندوق کارآفرینی امید معرفی خواهند شد.

این مقام مسئول افزود: تامین و نصب با کیفیت ترین دستگاه، آموزش اولیه و دوره ای و خدمات پشتیبانی از جمله خدماتی است که در این زمینه به متقاضیان ارائه خواهد شد.

انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه