logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تهران:

فروش دارو در داروخانه‌های اینترنتی ممنوع است

فروش دارو در داروخانه‌های اینترنتی ممنوع است
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تهران، محصولات مجاز برای فروش در داروخانه‌های اینترنتی را معرفی کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ منان حاجی محمودی، در جلسه کمیسیون مشترک امور داروخانه های سه دانشگاه علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی، دستور کار جلسه را با محوریت دو موضوع ایجاد وحدت رویه در بررسی تخلفات داروخانه‌ها در بحث فروش اینترنتی و نحوه انتخاب داروخانه منتخب عنوان کرد.

وی گفت: نگاه ما به ‌عنوان دانشگاه، سلامت مردم است و باید قانونمند با الگوگیری از بخش‌های مختلف راه درست برای نقل ‌و انتقال دارو و سلامت مردم را در نظر بگیریم.

حاجی محمودی با اشاره به‌اصطلاح «داروخانه اینترنتی» که به‌ تازگی رواج یافته، ‌افزود: عبارت دقیق مجوزهایی که تحت عنوان داروخانه اینترنتی صادر می شوند «فروش اینترنتی فرآورده‌های سلامت غیردارویی» است و مردم باید توجه کنند که نباید هیچ‌گونه دارویی در داروخانه اینترنتی به فروش برسد.

وی با اشاره به محصولات مجاز برای فروش در داروخانه‌های دارای مجوز فروش اینترنتی، گفت: محصولات آرایشی و بهداشتی، مکمل‌های تغذیه‌ای و ورزشی، شیر خشک، گیاهان دارویی به ‌صورت فرآوری نشده، دم‌نوش، فرآورده‌های طبیعی و سنتی حاوی گیاهان دارویی و ملزومات مصرفی پزشکی ازجمله کالاهای مجاز به فروش در داروخانه اینترنتی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

,

منبع: مهر


 

,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه