logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

خانی‌بختیاری: مسابقات آلیش در آرامش بالایی برگزار شد/ مشکلات داوری بسیار کم بود

خانی‌بختیاری: مسابقات آلیش در آرامش بالایی برگزار شد/ مشکلات داوری بسیار کم بود
داور کشتی بانوان گفت: ششمین دوره رقابت های آلیش بانوان قهرمانی کشور در فضای آرامی برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از روابط عمومی فدراسیون کشتی، سمیه خانی‌بختیاری سرپرست فنی رقابت های آلیش بانوان قهرمانی کشور اظهار داشت: مهمترین چیزی که امسال در رقابت های آلیش بانوان وجود داشت جو و فضای بسیار آرام بود و کشتی گیران بدون دغدغه و با آرامش بالایی به رقابت پرداختند. علیرغم اینکه بیش از یک سال از حضور ورزشکاران در مسابقات کشوری می گذشت و کشتی گیران به دلیل شیوع ویروس کرونا از تمرینات دور بودند، اما آمادگی خوبی داشتند و از رشته های دیگر نیز نفرات ملی پوش بودند اما کشتی گیران آلیش کار توانستند موفق عمل کنند و صاحب مدال شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
بختیاری در مورد مربیان گفت: امسال مربیان خیلی با درایت تر عمل کردند و رفتارهای خارج از روال سال های گذشته نبود و همه بر مدار قانون عمل کردند و همه ی این ها به دلیل جو آرام مسابقات و محل مطلوب برگزاری آن بود. چند داور بعنوان ارزیاب سطح داوری در این مسابقات داشتیم و برای مسابقات نیمه نهایی و نهایی، داوران بهتر گزینش شدند.
,
 
,
این داور آلیش در مورد کلینیک های برگزار شده این مسابقات گفت: در کلینیک داوران ما نکاتی که در سال 2021 تغییر یافته را به صورت اسلاید و فیلم به نمایش گذاشتیم و سعی کردیم یک بازآموزی مجدد داشته باشیم. در کلینیک مربیان نیز بیشتر روی تغییر قوانین صحبت شد و به آن نکاتی که در مسابقات قبلی می دیدیم که عدم اطلاعات مربیان باعث تنش می شد، پرداختیم.
,
 
,
وی در مورد سطح برگزاری این مسابقات گفت: پنج دوره در رقابت های آلیش شرکت داشته ام اما صد در صد سطح دوره این مسابقات بالاتر بود و کشتی گیران از نظر کیفی بالاتر بودند و محل برگزاری نیز بسیار عالی بود. بعنوان مثال سال های گذشته مسابقات در سالن هایی برگزار می شد که مشکل تهویه داشت و از نظر اسکان خوب نبود اما امسال در بهترین مکان مسابقات برگزار شد.
,
 
,
وی در مورد نگاه فدراسیون به کشتی بانوان گفت: باید بگویم هیچ فدراسیونی اجازه برگزاری مسابقات در این سطح را نمی دهد شاید لیگ را برگزار کنند اما تعداد شرکت کننده در این سطح نبوده، حدود 200 نفر شامل کشتی گیر، مربی، سرپرست، داور و عوامل اجرایی در این رقابت ها حضور داشتند و فدراسیون برای برگزاری این مسابقات هزینه کرد و برگزاری مسابقات در شرایط قرنطینه بسیار مشکل است و اینکه رقابت های آلیش بانوان قهرمانی کشور به شکل مطلوبی برگزار شد، نشان می دهد که کشتی بانوان نیز برای فدراسیون در اولویت قرار دارد.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه