اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

در گفت‌وگویی عنوان شد؛

پلمپ ۲۲ باب مغازه غیرمجاز سیلندر پرکنی در سنندج

پلمپ ۲۲ باب مغازه غیرمجاز سیلندر پرکنی در سنندج
رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری سنندج از پلمپ ۲۲ باب مغازه غیرمجاز سیلندر پرکنی در سنندج خبر داد و گفت: این واحدها به صورت غیرمجاز فعالیت می‌کردند که پس از شناسایی بر اساس بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداریها پلمپ شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از کُردتودی، تورج سلطنت پوری رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری سنندج گفت: برخی از مشاغل در سطح شهر وجود دارد که می توانند برای سلامت شهروندان خطرآفرین باشد.

سلطنت پوری عنوان کرد: ازعمده مشاغلی که در مناطق مسکونی می تواند خطرآفرین باشد مغازه سیلندر پرکنی است.

وی بیان کرد: با توجه به غیراستاندارد، غیرقانونی و خطرساز بودن واحدهای سیلندر پرکنی و انبار کپسول در سطح شهر و نواحی منفصل شهری براساس بند۲۰ماده ۵۵ قانون شهرداریها؛ واحدهای غیرمجاز فعال سیلندر پرکنی باید پلمپ شوند.

وی در همین راستا از پلمپ ۲۲ واحد مغازه غیرمجاز سیلندر پرکنی در سنندج خبر داد و اظهار داشت: این واحدها به صورت غیرمجاز فعالیت می کردند که پس از شناسایی  تمامی این مغازه ها در سطح شهر و نواحی منصل شهری پلمپ شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کُردتودی،,
,
,
,
,
,
,

سلطنت پوری تاکید کرد: برای واحدهای سیلندر پرکنی به هیچ عنوان مجوز صادر نخواهد شد و فعالیت این مغازه غیرمجاز و غیرقانونی است.

رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی شهرداری سنندج تصریح کرد: در صورت فعالیت این واحدهای غیرمجاز با متخلفان برخورد قانونی شده و واحد غیرمجاز نیز پلمپ خواهد شد.

,

سلطنت پوری تاکید کرد: برای واحدهای سیلندر پرکنی به هیچ عنوان مجوز صادر نخواهد شد و فعالیت این مغازه غیرمجاز و غیرقانونی است.

,

رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی شهرداری سنندج تصریح کرد: در صورت فعالیت این واحدهای غیرمجاز با متخلفان برخورد قانونی شده و واحد غیرمجاز نیز پلمپ خواهد شد.

,

, ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه