logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس ورزش و جوانان شهرستان باشت مطرح کرد؛

اجرای طرح ورزش ملی پارک گام در باشت+جزئیات

اجرای طرح ورزش ملی پارک گام در باشت+جزئیات
مهدی عسکری رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان باشت از اجرای طرح ملی پارک گام در این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا مهدی عسکری در گفتگو با صبح زاگرس طرح ورزش ملی پارک گام گفت: وقتی وقت خود را صرف ورزش کنیم، جسم سالم و شاداب می‌شود و در کنار این جسم سالم، عقل، روح و روان نیز سالم می‌شود و به دنبال آن توان علمی و فکری بالایی در جهت پشبرد اهداف ما میسر خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,

وی در ادامه افزود: با توجه به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه امر به ورزش را امر به نیکی‌ها خواندند، ورزش را باید محور و سرلوحه اصلی کارها قرار دهیم زیرا که ورزش از بسیاری از آسیب‌های اجتماعی جلوگیری خواهد کرد، در این راستا طرح ملی پارک گام به صورت ملی و از سوی وزارت ورزش و جوانان کشور تعریف و ابلاغ شده است.

,

عسکری در ادامه ابراز داشت: طرح ملی پارک گام با هدف توسعه ورزش همگانی و ارتقای نشاط و تندرستی شهروندان در شهرستان در حال اجراست که در این طرح شهروندان به شکل مستمر و مشخص شده در طول ایام هفته با گردهمایی در یکی از بوستان ها و یا اماکن ورزشی روباز به ورزش می پردازند.

,

وی گفت: در طرح پارک گام شهروندان همچنین می توانند با نصب برنامه مخصوص این طرح در تلفن همراه خود از طریق مراجعه به سایت www.hamrahgam.ir میزان فعالیت ورزشی خود را رصد کرده و بر حسب میزان پیاده‌روی و فعالیت ورزشی خود جایزه دریافت کنند، با اجرای چنین برنامه هایی تلاش داریم تا ضریب نفوذ ورزش همگانی در بین شهروندان جامعه بخصوص بانوان را افزایش داده و پرداختن به ورزش به شکل مستمر را بین مردم نهادینه کنیم.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه