اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

سرپرست اداره کل حریم خبر داد:

آماده باش کمیته ویژه صیانت از حریم در طرح نوروزی 1400

آماده باش کمیته ویژه صیانت از حریم در طرح نوروزی 1400
سرپرست اداره کل حریم شهر تهران؛ از آماده باش نوروزی کمیته ویژه صیانت از حریم با هدف رصد و پایش هرچه بیشتر مناطق دارای حریم و جلوگیری از هرگونه عملیات ساختمانی غیر مجاز و تصرف و تغییر کاربری اراضی کشاورزی در بازه زمانی 25 اسفند 1399 تا 16 فروردین 1400 خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران، علیرضا صادقی سرپرست اداره کل حریم در این باره گفت: همواره صیانت از حریم به عنوان ریه های تنفسی شهر تهران دارای اهمیت ویژه ای است، بدین منظور امسال هم وفق سنوات گذشته در طرح استقبال از بهار با ابلاغ دستور العملی از 25 اسفند جاری تا 16 فرودین 1400 هر گونه عملیات عمرانی در مناطق 11 گانه دارای حریم محدود می شود؛ وی تأکید کرد: این محدودیت برای تمامی فعالیت های عمرانی شامل ساخت و ساز، فنس کشی، تعمیرات و ... است، به گونه ای که شامل عملیات دارای پروانه ساخت هم می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی افزود: با توجه به قوانین ومقررات مرتبط با حریم شهر تهران از جمله تبصره ذیل ماده 2 قانون نظارت بر گسترش شهر تهران، مناطق 11 گانه حریم شهر تهران موظف هستند با بهره گیری ازتمامی ظرفیت ها و امکانات و با استفاده از توان اجرایی و عملیاتی عوامل شهربان و حریم بان، نسبت به اجرای کامل این دستورالعمل اقدام کنند و به صورت منظم این اداره کل را از اقدامات خود مطلع سازند.
,
 
,
سرپرست اداره کل حریم گفت: به منظور اطمینان از حسن اجرای این دستورالعمل بازدیدهای مستمر توسط اینجانب، معاونین اداره کل حریم، مدیران ادارات نظارت و پهنه حریم در دستور کار می باشد، همچنین در صورت نیاز به جلوگیری یا تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز توسط افراد سودجو، شهرداری با همکاری دستگاه قضایی و نیروی انتظامی با متخلفین برخورد میشود.
,
 
,
صادقی تأکید کرد: لازم به ذکر است به منظور صیانت هر چه بهتر از حریم شهر تهران، پل ارتباطی بین شهرداری و شهروندان تهرانی نیز فعال است تا شهروندان بتوانند با استفاده از سامانه 137 گزارش ساخت و سازهای غیر مجاز و تخلفات را ارائه کنند. پس از اعلام گزارش های مردمی، همکاران سامانه 137 از طریق نواحی شهرداری موارد را پیگیری میکنند، تا گشت های عوامل حریم بان به سرعت وارد عمل شوند.
,
 
,
وی با بیان اینکه ایام نوروز جزء زمان هایی است که افراد سودجو  با فرصت طلبی از تعطیلات پیش رو بیشتر درصدد تعرض به حریم و ساخت و ساز غیر مجاز می باشند، گفت: خوشبختانه طی سه سال گذشته با برنامه ریزی های انجام شده تخلفات به میزان قابل توجهی کاهش یافته است.
,
 
,
انتهای پیام/
 
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه