logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

در نامه ای خطاب به وزیر خارجه

۲۴ نماینده آمریکا خواستار وضع محدودیتهای سختگیرانه علیه ایران شدند

۲۴ نماینده آمریکا خواستار وضع محدودیتهای سختگیرانه علیه ایران شدند
گروهی ۲۴ نفره و دوحزبی از نمایندگان ایالات متحده با امضای نامه ای سرگشاده ضمن حمایت از وضع محدودیتهای سختگیرانه علیه ایران، خواستار وضع یک توافق «طولانی مدت تر و قدرتمندتر» با تهران شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جاش گاتهایمر نماینده دموکرات از ایالت نیوجرسی آمریکا با انتشار پیامی در توئیتر از تنظیم نامه‌ای خطاب به آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا خبر داد که به پشتیبانی از وضع محدودیت‌های سختگیرانه علیه ایران تهیه شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی در این پیام توئیتری نوشت: «من به همراه مایکل تی. مک کال (نماینده جمهوریخواه از ایالت تگزاس) هدایت یک گروه دوحزبی متشکل از ۲۴ نماینده دموکرات و جمهوریخواه را که از وضع محدودیت‌های سختگیرانه علیه ایران حمایت می‌کنند، برعهده دارم».

,

گاتهایمر در بخشی دیگر از این پیام توئیتری می‌افزاید: «ما با وزیر خارجه آنتونی بلینکن بر سر اینکه یک توافق طولانی مدت تر، قدرتمندتر و سختگیرانه تر رویکردی صحیح برای حراست بهتر از ما و متحدانمان در برابر یک ایران مسلح به سلاح هسته‌ای و غرقِ ترور است، موافقیم».

,

این ۲۴ عضو مجلس نمایندگان آمریکا در بخشی از این نامه سرگشاده با تکرار ادعاهای واهی مقامات واشنگتن علیه ایران می‌نویسند: «ما باور داریم که توافق موسوم به برنامه جامع اقدام مشترک بین گروه ۱+۵ و ایران به حد کافی عدم امکان دسترسی تهران به تسلیحات هسته‌ای را تضمین نمی‌کند. این توافق در ازای وضع محدودیت‌های موقت بر جنبه‌هایی از برنامه هسته‌ای ایران، امکان دسترسی تهران به میلیون‌ها دلار [وجوه مالی] ناشی از رفع تحریم‌ها را فراهم کرد؛ منابع مالی که ایران از آن برای پیشبرد برنامه موشکی خود و افزایش حمایت‌هایش از تروریسم استفاده می‌کند».

,

در ادامه این نامه آمده است: «ما [نمایندگان کنگره] از شما [بلینکن، وزیر خارجه] می‌خواهیم که در همکاری با متحدانمان و رایزنی با کنگره به شیوه‌ای دو حزبی و از طریق هر دو مجالس نمایندگان و سنا توافقی بهتر و جامع را با ایران تنظیم کنید؛ توافقی که مانع از دسترسی ایران به سلاح هسته‌ای و کم اثر شدن فعالیت‌های بدخواهانه تهران در جهان شود. این توافق به حفظ امنیت و منافع ایالات متحده و متحدانمان از جمله اسرائیل کمک خواهد کرد».

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه