logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رییس پلیس راهور ناجا اعلام کرد؛

سفر به ۹۱ درصد شهرهای کشور آزاد است اما، سفر نروید

سفر به ۹۱ درصد شهرهای کشور آزاد است اما، سفر نروید
رییس پلیس راهور ناجا اعلام کرد که سفر در ۹۱ درصد از شهرهای کشور آزاد است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار سید کمال هادیانفر در همایش طلایه‌داران فرهنگ ترافیک که پیش از ظهر امروز در شهرک آزمایش برگزار شد، با اشاره به کاهش تصادفات و جان‌باختگان ناشی از آن در سال‌های ۹۸ و ۹۹، گفت: یکی از اقدامات بسیار خوب و اثرگذار در ارتقای فرهنگ آموزش رانندگی و جان‌باختگان ناشی از تصادفات، بحث استفاده از همیاران، بازرسان نامحسوس و تعامل بسیار خوب وزارت آموزش و پرورش با پلیس راهور بود، همین همکاری منجر به کاهش چشمگیر تخلفات و تصادفات شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
رئیس پلیس راهور افزود: امروز میزان جان‌باختگان تصادفات به ۱۵ هزار نفر کاهش پیدا کرده است که بخش عمده‌ای از این کاهش مربوط به همیارانی است که سالهای گذشته همیار پلیس بودند و اکنون راننده شده‌اند یعنی آموزش تاثیرگذار بوده است.
,
 
,
وی تصریح کرد: اگر فردی در خودرو کمربند ببندد، در صورت بروز تصادف، تا ۸۰ درصد جان وی حفظ می‌شود، امروز در کشور ۳۵ میلیون وسیله‌نقلیه و ۴۴ میلیون راننده داریم، از طرفی خودروسازها سالانه دو میلیون خودرو تولید می‌کنند اما خودرویی از ناوگان خارج نمی‌شود.
,
 
,
هادیانفر با بیان اینکه استفاده صحیح از وسیله‌نقلیه و تصادفات حائز اهمیت است، گفت: تاثیر کرونا در کاهش جان‌باختگان و مجروحان سوانح رانندگی در سال جاری فقط ۳۰ درصد بوده است.
,
 
,
هادیانفر درباره وضعیت سفرهای نوروزی نیز اظهار کرد: بنابر مصوبات ستاد ملی کرونا، در ۹۱ درصد از شهرهای کشور سفر آزاد است، فقط ۴۰ شهر وضعیت قرمز و نارنجی و محدودیت سفر دارند البته توصیه می‌کنیم که هموطنان سفر نروند.
,
 
,
رئیس پلیس راهور گفت: ۸۲ درصد از تصادفات کشنده به چهار عامل سرعت غیرمجاز، سبقت غیرمجاز، خستگی و خواب‌آلودگی و عدم توجه به جلو برمی‌گردد.
,
 
,
انتهای پیام/
 منبع: ایسنا
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه