logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

نماینده تهران:

مجلس با وضع قوانین، موانع تولید را از میان خواهد برد/ نظارت دقیق بر اجرای بودجه باعث پشتیبانی و رفع موانع تولید می‌شود

مجلس با وضع قوانین، موانع تولید را از میان خواهد برد/ نظارت دقیق بر اجرای بودجه باعث پشتیبانی و رفع موانع تولید می‌شود
شاکری گفت: بیش از ۳۰ درصد از احکام بودجه99 توسط دولت اجرا نشده است و مجلس نظارت دقیقی بر اجرای لایحه 1400 در امر رفع موانع تولید خواهد داشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اقبال شاکری نماینده مردم تهران در مجلس در گفت و گو با خبرنگار تهران پرس با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۰ به نام “تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها” گفت: رهبرمعظم انقلاب اسلامی در طول سال های متمادی با نامگذاری هر سال، به تمام مسئولان خط دهی می کنند تا در آن راستا حرکت کنند و باعث پیشرفت بیش از پیش کشور در عرصه های مختلف شوند اما اگر در نوع نامگذاری سال ها دقت کنیم، می بینیم که رهبرمعظم انقلاب اسلامی تاکیدات زیادی بر افزایش تولید در کشور داشته اند و حتی سخنرانی های ایشان در راستای اقتصاد مقاومتی هم حول محور افزایش تولید و عدم وابستگی به بیگانگان است.

وی ادامه داد: موتور تولید کشور باید بیش از پیش به حرکت در آید و رهبرانقلاب با نامگذاری امسال، حتی بر موانع تولید و پشتیبانی تولید هم نگاه ویژه ای داشته اند و این نشان می دهد که پشتیبانی ها از تولید باید افزایش یابد و از سوی دیگر، مانع زدایی باید از میان برود و مسئولان باید در این راستا حرکت کنند تا باعث نجات اقتصاد کشور شوند.

شاکری با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی با جدیت کامل، موانع بر سر موضوع تولید را به طور تخصصی پیگیری می کند، گفت: باید موانع تولید از میان برود و هر جا که نیاز باشد، مجلس شورای اسلامی با وضع قوانینی، باعث موانع زدایی در امر تولید می شود و همانطور که در جزئیات لایحه ۱۴۰۰ به طور جدی شاهد ورود نمایندگان مجلس بودیم، هر موانعی که بر سر راه تولید، کسب و کار، اشتغال، ازدواج و … باشد باید از میان برود و مجلس در تحقق بخشی به این امر مصمم است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس خاطر نشان کرد: مجلس شورای اسلامی هر کاری که در راستای رفع موانع تولید در کشور باشد را انجام خواهد داد و این موضوع را وظیفه و رسالت خود می داند.

شاکری افزود: موضوع رفع موانع و حمایت از پشتیبانی ها در امر تولید باید در قالب طرح ها و لوایح از سوی دولت و مجلس شورای اسلامی دنبال شود و ما در ماه های پایانی دولت فعلی در تلاش هستیم که مسئولان دولتی را به امر افزایش سیاست ها در افزایش تولید در کشور تشویق کنیم.

وی در پایان گفت: بیش از ۳۰ درصد از احکام بودجه ۹۹ اجرا نشده و متاسفانه ۲۵ درصد آن هم به صورت ناقص از سوی دولت اجرا شده است و به همین دلیل برای تحقق بخشی به شعار سال در حمایت از تولید و رفع موانع موجود، باید نظارت دقیقی بر اجرای دقیق احکام بودجه ۱۴۰۰ صورت بگیرد و مجلس شورای اسلامی در این زمینه از هیچ تلاشی دریغ نخواهد کرد.

انتهای پیام/ مصطفی قهرمانی
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تهران پرس,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه