logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

نماینده مردم شهرستان سنقروکلیایی:

اقتصاد مقاومتی نسخه شفابخش مشکلات اقتصادی کشور است/تحریم ها صنعت و تولید کشور را رونق داد

اقتصاد مقاومتی نسخه شفابخش مشکلات اقتصادی کشور است/تحریم ها صنعت و تولید کشور را رونق داد
حجت الاسلام سید جواد حسینی کیا گفت: حضرت آقا در بیانات خود بر روی اقتصاد مقاومتی تاکید فراوان دارد و این همان چیزی است که در این شرایط کرونایی و تحریم‌های ظالمانه نسخه شفابخش برای کشور محسوب می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام سید جواد حسینی کیا در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز  ضمن تبریک سال نو اظهار داشت: مقام معظم رهبری در راستای شعار اقتصاد مقاومتی امسال را سال تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها نامگذاری کرد.

نماینده مردم شهرستان سنقروکلیایی در ادامه بیان داشت: به نظر می رسد شعار سال بدان معناست که مسئولین رسالت صددرصدی خود را در واقع انجام نداده اند.

وی ابراز داشت: حضرت آقا در بیانات خود بر روی اقتصاد مقاومتی تاکید فراوان دارد و این همان چیزی است که در این شرایط کرونایی و تحریم‌های ظالمانه نسخه شفابخش برای کشور محسوب می شود.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: با توجه به شرایط تحریم های ظالمانه صنعت و تولید رونقی رو به رشد دارد که برای رسیدن به قله های رفیع حمایت و پشتیبانی از آن لازم و ضروری است.

حجت الاسلام حسینی کیا تاکید داشت: به این منظور باید موانع سر راه تولیدکنندگان را که نمی گذارد تولید را به حداکثر ظرفیت خود برسانند، برداشته شود.

وی ادامه داد : هم دولت هم قوه مجریه و هم مجلس باید در واقع در راستای تحقق شعار مقام معظم رهبری تلاش کنند و اگر موانعی وجود دارد شرایطی را فراهم کنند تا آن موانع مرتفع شوند.

نماینده مردم سنقروکلیایی در پایان خاطر نشان کرد: ظرفیت فراهم است، مردم هم پای کار هستند، الان زمان آن است که مسئولین خودشان را نشان دهند و گامی محکم در راستای تولید، جهش تولید و اقتصاد مقاومتی بردارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصادنیوز ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه