logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان خبر داد؛

هدفگذاری اجرای ۳۹ پروژه اقتصاد مقاومتی در سال جاری در استان مرکزی

هدفگذاری اجرای ۳۹ پروژه اقتصاد مقاومتی در سال جاری در استان مرکزی
یادگاری گفت: اجرای ۳۹ پروژه اقتصاد مقاومتی در سال ۱۴۰۰ جاری توسط شش دستگاه اجرایی در استان مرکزی هدفگذاری شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رقیه یادگاری رئیس سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی در گفتگو با دیار آفتاب؛ بیان کرد: برنامه ریزی های لازم برای اجرای پروژه های اقتصاد مقاومتی در سال ۱۴۰۰ اندیشیده شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,

وی ادامه داد: تعداد ۳۹ پروژه اقتصاد مقاومتی در قالب ۶ دستگاه اجرایی که ۱۳ پروژه صنعتی ،  ۷ پروژه مربوط به جهاد کشاورزی، ۶ پروژه مربوط به شرکت شهرک های صنعتی، ۶ پروژه مربوط به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، ۲ پروژه مربوط به سازمان بسیج سازندگی و ۲ پروژه مربوط به میراث فرهنگی و گردشگری و توسعه روستایی و مابقی در عرصه های دیگر هستند.

,

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی گفت: ارزش کل سرمایه گذاری پروژه های مذکور به میزان ۶۳۸۶۹ میلیارد ریال و ۴۰۴ میلیون دلار می باشد که کل اعتبار مورد نیاز برای سال ۱۴۰۰ جهت اتمام پروژه های پیشنهادی مبلغ ۱۵۹۹۲ میلیارد ریال و ۷۳ میلیون دلار است.

,

یادگاری اضافه کرد: پیش بینی که در خصوص میزان اشتغال پروژه های یاد شده در صورت تکمیل آنها ۵ هزار و ۱۸۰ نفر می باشد.

,

وی خاطرنشان کرد: سال ۹۹ تعداد پروژه های اقتصاد مقاومتی ۱۸ مورد بود که ۸۷ درصد در تکمیل آنها موفق بودیم و استان مرکزی در حوزه پیشرفت فیزیکی استان اول شدیم که ۷ پروژه ۱۰۰ درصد خاتمه پیدا کردند و خیلی از آنها بالای ۸۰ درصد می باشند و پروژه هایی که کمتر پیشرفت داشتند مواردی بودند که نیازمند اعتبارات دولتی بودند که تامین اعتبار کامل نشدند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه