اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد:

کیفیت هوای پایتخت در شرایط قابل قبول

کیفیت هوای پایتخت در شرایط قابل قبول
شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد که کیفیت هوای پایتخت هم اکنون با شاخص میانگین ۵۶، در شرایط قابل قبول است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پیش‌بینی‌های انجام‌ شده در شرکت کنترل کیفیت هوای شهر تهران نشان می‌دهد که در صبح روز دوشنبه (۹ فروردین ۱۴۰۰) با توجه به کاهش تردد خودروها و وزش باد مؤثر در بیشتر مناطق پایتخت کیفیت هوا در محدوده قابل‌قبول و پاک قرار خواهد گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
با کاهش تدریجی تندی باد در طول روز، شرایط مناسب برای پراکندگی آلاینده‌ها فراهم نخواهد شد. با تداوم این شرایط جوی تا اواخر وقت دوشنبه و تردد خودروها برقراری وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس در برخی مناطق پایتخت پیش‌بینی می‌شود.
,
 
,
همچنین صبح روز سه‌شنبه (۱۰ فروردین ۱۴۰۰) کیفیت هوا در بیشتر مناطق در محدوده قابل‌قبول قرار خواهد گرفت که ناشی از وزش باد مؤثر طی ساعات گذشته است. شرایط ناپایدار جوی در طول روز و وزش باد پراکندگی آلاینده‌ها را تسهیل خواهد کرد. این شرایط جوی تا اواخر وقت سه‌شنبه ادامه خواهد داشت و سبب پراکندگی آلاینده‌ها شده که برقراری وضعیت قابل‌قبول در بیشتر مناطق را به دنبال خواهد داشت.
,
 
,
بر اساس اطلاعات شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، کیفیت هوای پایتخت در ۲۴ ساعت گذشته با شاخص میانگین ۵۰ در شرایط پاک قرار داشت و کیفیت هوای هم اکنون نیز با شاخص میانگین ۵۶ قابل قبول است.
,
 
,
انتهای پیام
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه