logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

امضا تفاهمنامه ابتکار با وزارت دفاع

امضا تفاهمنامه ابتکار با وزارت دفاع
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به امضای تفاهم‌نامه با وزارت دفاع ادامه داد: کشف قاچاق در طی دو هفته گذشته نشان دهنده هماهنگی میان محیط زیست و نیروی انتظامی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از نسیم، معصومه ابتکار با اشاره به نقش گازوئیل در آلودگی هوا گفت: گازوئیلی که بین 7 تا 10 هزار قسمت در میلیون گوگرد داشت در حال حاضر به حدود 157 قسمت در میلیون رسیده است. آنچه که مسلم است بنزین نقش بیشتری در وضعیت آلودگی هوا دارد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به امضای تفاهم‌نامه با وزارت دفاع ادامه داد: کشف قاچاق در طی دو هفته گذشته نشان دهنده هماهنگی میان محیط زیست و نیروی انتظامی است. قاچاق حیات وحش از پر سودترین تجارت‌های جهانی است. این تفاهم نامه در مراحل کارشناسی است و به زودی اعلام می‌شود. تفاهم نامه ابعاد مختلفی دارد و موجب افزایش هماهنگی میان محیط زیست و نیورهای مسلح می‌شود. مقابله با شکار غیر قانونی و حفاظت از مناطق طبیعی و سواحل دریاها، جلوگیری از ورود و خروج سلاح‌های شکاری و قاچاق حیوانات از مفاد این تفاهم نامه است.

ابتکار در پاسخ به «نسیم»، تاکید کرد: سازمان محیط زیست درخواست تشکیل شورای عالی محیط زیست را داده و امیدواریم به زودی رئیس جمهور برای برگزاری این شورا وقت دهد. شورای محیط زیست در جلسه آینده خود برنامه مهمی را دنبال می‌کند که یکی برنامه ملی مقابله با گرد و غبار و گزارش سازمان جنگل‌ها در خصوص نجات و حفاظت از جنگل‌های بلوط و همچنین چندین منطقه حفاظت شده که نیازمند موافقت نهایی و ارتقای سطح هستند، خواهد بود.

,
,
,
,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه