اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

یک کارشناس مسائل سیاسی عنوان کرد؛

هراس استکبار از تفاهم نامه ایران و چین/ دلخوش بودن به وعده‌های پوچ آمریکا، خسارت محض است

هراس استکبار از تفاهم نامه ایران و چین/ دلخوش بودن به وعده‌های پوچ آمریکا، خسارت محض است
محمد جواد سجادی گفت: با اجرای سند همکاری ایران و چین تحریم های آمریکاا شکسته می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد جواد سجادی، کارشناس مسائل سیاسی در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون، بیان کرد: در راستای تفاهم نامه همکاری طولانی مدت ایران و چین، یکی از عمده تلاش های آمریکا و وابستگانش این بود که جلوی انعقاد آن را بگیرند و در حقیقت همین ابراز ناراحتی آنان نشان دهنده این بوده که مسئله تفاهم نامه بسیار با ارزش است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,


وی با اشاره به این که انعقاد تفاهم نامه بین ایران و چین علاوه بر این که باعث ناراحتی آمریکائیان شد، در داخل کشور هم سبب شد که برخی افرادی که دل در گرو غرب و غرب گرایی داشتند هم احساس نگرانی کنند، افزود: یکی از حداقل نتایج آن این بوده که امکان شکسته شدن تحریم های آمریکا بر علیه ایران وجو داشته باشد.

این کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: این مسئله بر همگان مشخص و واضح است که در تفاهم نامه ایران و چین موضوعی که منافع ملی ایران را به خطر بیندازد وجود ندارد ولی آمریکائیان، غرب گرایان و به نوعی دل وابستگان به نظریه غرب گرایانه در راستای این تفاهم نامه یک بوم تبلیغاتی به راه انداختند که این مسئله را به گونه ای دیگر نشان دهند.

وی اضافه کرد: با توجه با نظریه اکثر اقتصاددانان اولین ترکش هایی که این تفاهم نامه را مورد اثابت قرار داده، موضوع ساخت و مدیریت بندر چابهار در سیستان و بلوچستان توسط کشور هند بوده است.

سجادی خاطرنشان کرد: بعد از انعقاد تفاهم نامه بین ایران و چین، کشورهای هند و کره، هیئتی برای گفت گو با ایرانی و رخصت گرفتن همکاری مجدد اعزام و هندی ها اعلام کردند حاضر هستند بودجه پروژه ها را نقدا به ایران منتقل کنند و کره ای ها هم به تبع بعد از این بحث تفاهم نامه به نوعی برای خودشان از طریق میانجی گران خود واسطه فرستادند که هفت میلیارد پول ایران امانت پیش آنها بوده و می خواهند با آنان گفت و گویی را شروع تا راه چاره انتقال پول به کشورمان را پیدا اما تا قبل از مطرح شدن تفاهم نامه ایران و چین، کره پول کشورمان رو بلوکه کرده بود و حاضر نبود درباره ی آن صحبت کند، اما الان اروپایی ها به دست و پا افتادند تا پروژه های چندین سال اخیر را که نیمه کاره رها به دست بگیرند و اظهار دارند که چاره ای برای انتقال پول به ایران از طریق سیستم های مختلف به خصوص «inestx»پیدا کردند.

این کارشناس مسائل سیاسی عنوان کرد: با توجه به شرایط پیش آمده بعد از انعقاد تفاهم نامه ایران و چین آمریکایی ها احساس کردند که احتمال دارد سیاست هایشان بر علیه کشور ما به هم بخورد، به تب و تاب افتادند که هر جور که امکان دارد مجدداً ایرانی ها را با وعده های تو خالی خام کنند.

وی تصریح کرد: دل در گروه غرب و میز مذاکره آمریکا این ها همه مسائلی است که برای بازی گرفتن ایران به کار برده می شوند و برخی افراد نباید چون سابق به آمریکا اعتماد و اطمینان کنند.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه