logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی:

علی رغم تذکرات، همچنان کتاب های غیر مفید مجوز انتشار می گیرند

علی رغم تذکرات، همچنان کتاب های غیر مفید مجوز انتشار می گیرند
آیت الله شبستری گفت: هر وزیر ارشادی که آمده است ما در مورد کتاب‌ها تذکر داده‌ایم ولی با این حال همچنان کتاب‌های غیرمفید برای انتشار مجوز گرفته‌اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از آناج، آیت الله محسن مجتهد شبستری در آیین تجلیل از خادمان کتاب گفت: آنطوری که شایسته ملت به وجود آورنده فرهنگ است، کتابخوانی در ایران ترویج نیافته و شاید این عدم ترویج و رواج کتابخوانی پدیده ای است که از سلاطین و زعام داران قبل انقلاب به یادگار مانده است.

وی ادامه داد: کتابهای برجای مانده نمایانگر عظمت تمدن دیرینه ایران است که متاسفانه در سده های اخیر پادشاهان ایرانی خود عده‌ای بی‌سواد بودند و توجهی به ترویج کتابخوانی نداشتند و در این بین ملل غیرمسلمان از ما پیشی گرفتند و کشور ما از لحاظ علمی و فرهنگی عقب ماند.

وی افزود: باید این فرهنگ را هرچه بیشتر رواج دهیم و و سعی کنیم مولفان، مترجمان، بانیان کتابخانه‌های عمومی و کتابخوانی بیشتر تشویق شوند.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی با بیان اهمیت محتوی کتاب‌های منتشر شده، تصریح کرد: هر وزیر ارشادی که آمده است ما در مورد کتاب‌ها تذکر داده‌ایم ولی با این حال همچنان کتاب‌های غیرمفید برای انتشار مجوز گرفته‌اند.

امام جمعه مردم تبریز اذعان کرد: گرانی کاغذ یک معضل اساسی در توزیع و تولید کتاب هست و اگر دولت در کاغذ هم همانند نان و کالای اساسی یارانه بدهد، بی جا نیست.

وی متذکر شد: خیرین در ساختن کتابخانه های عمومی مضایقه نکنند و بدانند که مصداق بارز" الباقیات الصالحات خیر عند ربهم ثواب و خیر عملا" تاسیس کتابخانه است و اگر کتابخانه های عمومی با طراوت باشد مخاطبان بیشتری را به سمت خود جذب خواهد کرد.

عضو مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: کتابخوانی روح معرفت و فضائل معنوی به جامعه می دهد و برکات فراوانی دارد مخصوصا اگر کتاب مفید و خوب ترویج یابد.

وی ادامه داد: میراث فرهنگی عظیمی به عنوان کتاب وجود دارد که افکار گذشتگان را به آیندگان منتقل می کند و در اسلام نیز از این مسئله بسیار تمجید شده است و در قرآن مجید در دو جا از قلم نام برده شده است.

امام جمعه تبریز ضمن اشاره به سالروز رحلت علامه سید محمد حسین طباطبایی ابراز داشت: ایشان نه تنها از مفاخر آذربایجان، بلکه از مفاخر شیعه و جهان اسلام به شمار می روند و کتاب تفسیرالمیزان ایشان نخستین و مهم ترین کتاب تفسیری جهان اسلامی است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, آناج,
,
, .,
,
, و سعی کنیم مولفان، مترجمان، بانیان کتابخانه‌های عمومی و کتابخوانی بیشتر تشویق شوند,
,
, .,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ج

,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه