اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

در نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی عنوان شد؛

انتقاد فرماندار از وضعیت کشتارگاه نوشهر/ مهلت دو هفته‌ای به شهرداری برای رفع نواقص

انتقاد فرماندار از وضعیت کشتارگاه نوشهر/ مهلت دو هفته‌ای به شهرداری برای رفع نواقص
سعید یزدانی با انتقاد از وضعیت حال حاضر کشتارگاه شهر نوشهر گفت: بی تفاوتی شهرداری به مصوبات کارگروه سلامت و رفع نواقص جای تامل دارد و باید طی مدت دو هفته آینده این نواقص را برطرف کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، سعید یزدانی پنجشنبه شب در نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی این شهرستان، اظهار کرد: گزارش‌های دریافتی از کارشناسان محیط زیست و بهداشت محیط حاکی است که نواقص بهداشتی زیادی در کشتارگاه شهرستان وجود دارد و با وجود مصوبات مختلف کارگروه سلامت در  گذشته، هیچ اقدامی برای اصلاح و رفع نواقص صورت نگرفته است.

وی از شهرداری نوشهر به عنوان متولی کشتارگاه انتقاد کرد و گفت: بی‌تفاوتی شهرداری به مصوبات کارگروه سلامت و رفع نواقص جای تامل دارد.

فرماندار نوشهر یکی از مشکلات کشتارگاه را مشخص نبودن نوبت کاری دانست و بر ضرورت تعیین نوبت کاری سلاخان و صدور کارت سلامت برای آنان تاکید کرد.

یزدانی ادامه داد: استفاده نکردن از آب گرم بهداشتی برای شست و شوی لاشه ها، فعال نبودن دستگاه لاشه سوز، نبود مدیریت درست و نظارت صحیح بر هدایت پساب و خون‌آبه‌های ناشی از کشتار، نامشخص بودن زمان کشتار دام، ورود افراد متفرقه به داخل محوطه، جمع آوری نشدن به موقع  امعاء و احشاء لاشه ها، انتقال گوشت با خودروهای شخصی، نبود چرخ‌های دستی مخصوص حمل گوشت و نقص دستگاه پیش سرد کن را از جمله مشکلات و نواقص کشتارگاه نوشهر برشمرد و خواستار رفع فوری این مشکلات شد.

وی تصریح کرد: با اینکه مصوبات قبلی کارگروه سلامت برای دامپزشکی، شبکه بهداشت و درمان، دستگاه قضایی  و محیط زیست ارسال و ضرب الاجل تعیین شده بود که دستگاه متولی باید طی مدت ۱۰ روز تمامی نواقص را برطرف کند، ولی شهرداری هیچ یک از مصوبات را اجرا نکرد و دستگاه‌های دیگر ناظر هم هیچ واکنشی نشان ندادند.

فرماندار نوشهر با اعلام این که کشتارگاه نوشهر هم اکنون در وضعیت غیربهداشتی ادامه فعالیت می‌دهد، تاکید کرد: طبق قانون شهرداری به عنوان یک نهاد متولی باید پاسخگوی این وضعیت باشد، باید توضیح دهد که چرا نسبت به اجرای مصوبات کارگروه سلامت کوتاهی کرده است و باید طی مدت دو هفته آینده این نواقص را برطرف کند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه