logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان خبر داد؛

۱۱ هزار میلیارد تومان؛ سهم اعتبارات تملک سیستان و بلوچستان در لایحه ۱۴۰۰

۱۱ هزار میلیارد تومان؛ سهم اعتبارات تملک سیستان و بلوچستان در لایحه ۱۴۰۰
مهرداد عرب اول از اختصاص بالاترین رقم اعتباری برای تکمیل پروژه های جهش تولید سیستان و بلوچستان و تعیین ۱۱ هزار میلیارد تومان به عنوان اعتبارات تملک این استان در لایحه ۱۴۰۰ خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهرداد عرب اول، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی سیستان و بلوچستان در خصوص ارائه عملکرد اعتبارات سال ۱۳۹۹ در گفت و گو با عصرهامون بیان کرد: تا انتهای سال گذشته از همه ردیف‌های اعتباری که به استان‌ها ابلاغ شده بود، سه هزار و یکصد و چهل و پنج میلیارد تومان اعتبار به سیستان و بلوچستان ابلاغ شد.

وی اظهار کرد: این اعتبار مبادله موافقت نامه شد و حدود هزار و هشتصد میلیارد تومان آن هم در بخش تملک تخصیص پیدا کرد، گزارش عملکرد ۵۷۵ میلیارد تومان مربوط به اعتبارات هزینه‌ای ۲۶ دستگاه اجرایی مشمول بودجه استانی در اولین جلسه شوراری برنامه ریزی استان در سال جاری ارائه شد.

این مقام مسئول افزود: تبصره های قانون بودجه سال ۱۴۰۰ برای مدیران شفاف سازی شده و تبصره های مهمی که به نوعی منافع سیستان و بلوچستان در آنها آورده شده بود را متذکر شده و تاکید کرده ایم که در طول سال نسبت به اخذ منابع مطلوب تر و مناسب‌تر برای استان پیگیری شود.

وی با اشاره به پروژه‌های جهش تولید، اذعان کرد: خوشبختانه بالاترین رقم اعتبارات این بخش را با ۳۴۸ میلیارد تومان بین استان‌های کشور داشتیم که تخصیص ۱۴۵میلیارد تومان آن طی روزهای اخیر به صورت نقدی تامین شد.

عرب اول اضافه کرد: این اعتبار بابت ۱۳ پروژه مهم و موثر در بخش‌های آب، راه و کشاورزی در اختیار دستگاه های اجرایی قرار گرفت.

وی گفت: برای سال ۱۴۰۰ با تغییراتی که در لایحه بودجه شکل گرفت و مصوباتی که در کمیسیون تلفیق مجلس داشتیم، ۱۱ هزار میلیارد تومان به عنوان اعتبارات تملک سیستان و بلوچستان تعیین شد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: گزارشی از آخرین وضعیت جذب اعتبارات ۹۹ به مدیران دستگاه های اجرایی ارائه شده و مهلت داده ایم که این اعتبارات تا پایان اردیبهشت ماه کسب شود که عمده آن در قالب اسناد خزانه بوده و ممکن است، دستگاه‌های اجرایی در جذب آن دچار مشکل شده باشند که بر اساس تاکیداتی که صورت گرفت، امیدوار هستیم تا پایان ماه آینده اعتبارات را کسب کنیم، در سال گذشته نیز اجازه برگشت هیچ ریالی را از استان ندادیم.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه