logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری خبر داد؛

ثبت‌نام بیش از ۳۳۲ هزار نفر در چهارمحال و بختیاری در سامانه سجام

ثبت‌نام بیش از ۳۳۲ هزار نفر در چهارمحال و بختیاری در سامانه سجام
محمدرضا رئیسی وانانی گفت: از مجموع ۴۸۹ هزار نفر که روش غیرمستقیم سهام‌داری را انتخاب کردند، ۳۳۲ هزار و ۵۸۰ نفر در سامانه سجام ثبت‌نام کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدرضا رئیسی وانانی مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: در راستای ابلاغیه رهبر معظم انقلاب اسلامی در بحث آزادسازی سهام عدالت و بر اساس مصوبه شورای عالی بورس، ثبت الکترونیکی درخواست عضویت در هیأت مدیره شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی از 18 فروردین‌ماه تا امروز به مدت 10 روز انجام شد.

وی افزود: افراد علاقه‌مند برای حضور در هیأت مدیره شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی باید برای کسب اطلاعات بیشتر و نحوه ثبت‌نام به سامانه ستان سازمان بورس مراجعه کرده و ثبت‌نام می‌کردند.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری ادامه داد: بعد از انجام فرایند ثبت‌نام در این سامانه در اواخر اردیبهشت و اواسط خرداد مجمع انتخابات برگزار می‌شود.

رئیسی عنوان کرد: همه فرایند ثبت‌نام و انتخابات به‌صورت کاملاً الکترونیکی برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در کل کشور 49 میلیون نفر سهام‌دار عدالت هستند، خاطرنشان کرد: این تعداد در چهارمحال و بختیاری حدود 742 هزار نفر است که از این تعداد حدود 489 هزار نفر روش غیرمستقیم سهام‌داری را انتخاب کردند و مابقی روش مستقیم را برگزیدند که سهام‌داری آن بر عهده خود سهام‌دار است.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: از مجموع 489 هزار نفر که روش غیرمستقیم سهام‌داری را انتخاب کردند 332 هزار و 580 نفر در سامانه سجام ثبت‌نام کردند.

رئیسی با بیان اینکه شرط ثبت‌نام در هیأت مدیره شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی و همچنین داشتن حق رأی برای انتخاب هیأت مدیره ثبت اطلاعات در سامانه سجام است، یادآور شد: چیزی حدود 157 هزار و 343 نفر هنوز در سامانه سجام ثبت‌نام نکردند.

وی تصریح کرد: امید است با حضور مؤثر در این‌گونه مجامع زمینه انتخاب مدیران، دلسوز، کارآمد و پاسخگو برای صیانت و ارتقا ارزش دارایی‌های مالی شرکت سرمایه‌گذاری سهام عدالت استان فراهم شود، لذا از شهروندان چهارمحال و بختیاری که هنوز در سامانه سجام ثبت‌نام نکرده‌اند تقاضا می‌شود سریعاً این فرایند را تکمیل تا بتوانند در انتخابات هیأت مدیره شرکت کنند.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری بیان کرد: حضور سهام‌داران در مجمع، زمینه را برای مدیریت صحیح و ارتقا بهره‌وری دارایی‌های سهام‌داران فراهم می‌کند.

رئیسی عنوان کرد: لازم به ذکر است سرمایه شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی چهارمحال و بختیاری بالغ‌بر 6 هزار میلیارد تومان است که می‌تواند نقش بسیار مؤثری در توسعه و عمران استان داشته باشد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , جهانبین نیوز, ؛,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه