logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  2. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  3. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  4. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  5. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  6. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  7. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  8. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  9. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  10. گسست میان ادعا و واقعیت
  11. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  12. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  13. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  14. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  15. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  16. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  17. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  18. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  19. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  20. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر

در پی شیوع موج چهارم کرونا صورت گرفت؛

تمدید غیرحضوری پروانه کار اتباع خارجی به منظور قطع زنجیره کرونا

تمدید غیرحضوری پروانه کار اتباع خارجی به منظور قطع زنجیره کرونا
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان از تمدید خودکار اعتبار پروانه کار اتباع خارجی به منظور قطع زنجیره کرونا خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهرداد جهاندیده، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان در گفت و گو با عصرهامون بیان کرد: تمدید غیر حضوری پروانه کار اتباع خارجی به دلیل شیوع موج چهارم کرونا و در راستای قطع زنجیره ی ابتلا به این ویروس و حفظ سلامتی کارکنان و مراجعین انجام می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,

 وی اظهار کرد: بر این اساس، اعتبار پروانه کار اتباع خارجی شاغل که اعتبار پروانه کار آنها در فروردین ماه سال جاری منقضی می شود، بدون نیاز به مراجعه حضوری به ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سراسر استان به مدت دو ماه تا تاریخ ۳۱ خرداد امسال تمدید شد.

این مقام مسئول تاکید کرد: طبق ماده ۱۲۱ قانون کار، اتباع بیگانه نمی توانند در ایران مشغول به کار شوند، مگر آنکه دارای روادید ورود با حق کار باشند و مطابق قوانین و آیین نامه های مربوطه پروانه کار دریافت کنند.

جهاندیده افزود: همچنین بر اساس ماده ۱۸۱ قانون کار، کارفرمایانی که اتباع بیگانه فاقد پروانه کار یا مدت پروانه کار منقضی شده (نامعتبر) را به کار بگیرند، یا اتباع بیگانه را غیر از آنچه در پروانه کار آنها قید شده به کار دیگری گمارند یا در مواردی که رابطه کاری و استخدامی تبعه بیگانه با کارفرما قطع شود، مراتب را به اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام نکنند، با توجه به شرایط، خاطی محسوب می شوند و به مجازات حبس از ۹۱ روز تا ۱۸۰ روز و همچنین جرایم نقدی محکوم خواهند شد.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه