logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

استاندار لرستان:

طرح شهید سلیمانی با رویکردی جدید در لرستان اجرایی می‌شود

طرح شهید سلیمانی با رویکردی جدید در لرستان اجرایی می‌شود
خادمی گفت: با هدف کنترل و کاهش کرونا، طرح شهید سلیمانی با رویکردی جدید در لرستان اجرایی می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیر افلاک سیدموسی خادمی ظهر امروز در جلسه هماهنگی اجرای مجدد طرح شهید سلیمانی که در سالن جلسات استانداری لرستان برگزار شد اظهار داشت: با توجه به تغییراتی که در طرح جدید نسبت به روش قبلی اعمال شده، نیازمند یک هماهنگی مجدد بین دستگاه‌های مرتبط است که در این طرح رهگیری، مراقبت، نظارت و حمایت وجود دارد و اخیرا واکسیناسیون نیز به آن اضافه شده و از توان بسیج در امر واکسیناسیون نیز استفاده خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر افلاک,

وی افزود: متناسب با شرایط فعلی استان، دو مرحله از این طرح در استان لرستان در اولویت قرار گرفته که شامل استفاده از توان بسیج به منظور نظارت بر اعمال محدودیت ها در سطح شهرها و روستاهای استان و همچنین استفاده از امکانات نیروی انسانی بسیج و به ویژه نیروهای متخصص بسیج مانند پزشکان و پرستاران که امروزه مورد نیاز دانشگاه‌ علوم‌پزشکی است.

,

استاندار لرستان با بیان ضرورت اجرای کامل طرح و همه‌مراحل آن گفت: از بین مراحل مختلف، دو گام ذکر شده را در دو هفته آینده در اولویت قرار خواهیم داد که امیدوارم شرایط به سمتی حرکت کند که موجب کاهش محدودیت ها شده و با کاهش نیازهای درمانی به سمت واکسناسیون، مراقبت ها و حمایت‌های لازم حرکت کنیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه