logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

معاون جهاد کشاورزی مازندران تایید کرد؛

گلایه دامداران مازندرانی از کمبود و گرانی جو در بازار/میزان نهاده‌های ورودی با تقاضا همخوانی ندارد

گلایه دامداران مازندرانی از کمبود و گرانی جو در بازار/میزان نهاده‌های ورودی با تقاضا همخوانی ندارد
مسعود احمدی حاجی با بیان اینکه در حال حاضر متاسفانه با کمبود اقلام علوفه‌ای به‌خصوص جو مواجه هستیم و این مسئله را رد نمی‌کنیم؛ گفت: از یک‌سو، میزان نهاده‌های ورودی به مازندران با تقاضای موجود، همخوانی ندارد و از سویی دیگر واردات این محصول نیز کمی سخت‌تر از گذشته شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، این روزها کمبود برخی نهاده‌های دامی به ویژه جو با نرخ مصوب دولتی، موجب شده است تا جو دامی گران و در بازار کمیاب شود.

بر این اساس، در حالی که قیمت مصوب جو یک‌هزار و 700 تومان است، اما قیمت جو در بازار آزاد به بیش از 5 هزار تومان رسیده است.

مسعود احمدی حاجی سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران در گفت‌وگو با خبرنگار ما در خصوص گلایه دامداران مازندرانی از کمبود نهاده‌های دامی به ویژه جو، اظهار کرد: در حال حاضر متاسفانه با کمبود اقلام علوفه‌ای به‌خصوص جو مواجه هستیم و این مسئله را رد نمی‌کنیم.

وی افزود: البته تمهیدات لازم برای پر کردن این خلأ صورت گرفته است و در حال حاضر با تولید کنسانتره ترکیبی از ذرت، سویا و جو به میزان کافی، این خلأ چندان در بازار به چشم نمی‌آید.

سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به عدم انطباق سهمیه تخصیص یافته نهاده‌های دامی به مازندران با نیاز واقعی دامداران، خاطرنشان کرد: ورودی به استان کم است و در واقع میزان نهاده‌های ورودی به استان با تقاضای موجود، همخوانی ندارد؛ البته در شرایط فعلی، واردات این محصول نیز کمی سخت‌تر از گذشته شده است.

احمدی حاجی بیان کرد: میزان تخصیص سهمیه جو در نظر گرفته شده به مازندران، کم است و لذا کفه تقاضا در برابر عرضه سنگین‌تر است.

وی عنوان کرد: البته ناگفته نماند که رفته رفته مراتع استان در این فصل، بخشی از نیاز دامداران را تامین می‌کنند و برخلاف فصل زمستان، کمبودها چندان به چشم نمی‌آید و بخشی از کمبودها اینگونه جبران می‌شود.

سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، اعلام کرد: در حال حاضر یک قیمت جو دولتی داریم که در بندر امام با قیمت یک هزار و 700 تومان عرضه می‌شود و قیمت‌های نامتعارف موجود مربوط به بازار آزاد است.

احمدی حاجی گفت: در حال حاضر در حال توزیع بیش از 11 میلیون تن کنسانتره در میان شرکت‌های تعاونی استانی هستیم تا مشکلات دامداران را به حداقل برسانیم.

وی اضافه کرد: یک نکته‌ای هم که وجود دارد اقبال دامداران به سمت سایر علوفه‌ها به ویژه ذرت کم است، چرا که این نهاده می‌بایست در گام نخست آسیاب شود و سپس با سایر مواد مکمل ترکیب شود تا مورد مصرف دام قرار گیرد و لذا تقاضای کمی برای خرید این محصول وجود دارد.

سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، متذکر شد: کنجاله سویا هم بیشتر برای گاوهای شیری مورد استفاده قرار می‌گیرد و تقاضا برای سایر دام‌ها بسیار کم است.

احمدی حاجی اذعان کرد: بنا بر آخرین تصمیمات صورت گرفته در مجلس شورای اسلامی قرار شده است تا تخصیص ارز 4200 تومانی طی شش ماهه نخست امسال برای واردات جو تداوم داشته باشد، اما یک مقداری قیمت جهانی برخی از اقلام نظیر همین جو، ذرت و کنجاله افزایش یافته است.

وی ادامه داد: در بنادر و گمرکات کشور هنوز این اقلام موجود است و تنها ترخیص نشده است و اگر این امر صورت گیرد و این نهاده‌ها وارد استان شود، مطمئنا به محض ورود به ساتان بین دانداران توزیع می‌شود.

سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، تاکید کرد: اما در نهایت با توجه به اینکه تخصیص جو به مازندران کم بوده است، کمی کمبود در عرضه و طبعا افزایش قیمت این نهاده در بازار آزاد را شاهد هستیم.

احمدی حاجی، اعلام کرد: پیگیری‌های لازم برای ورود سهمیه‌های اعلام شده به مازندران طی روزهای اخیر انجام شده است و بنا شده است در اسرع وقت، تخصیص جدید به مازندران صورت گیرد.

وی یادآور شد: به هر منظور با فرارسیدن ماه اردیبهشت، خوشبختانه مازندران به دلیل داشتن مراتع، نیاز قابل توجه دامداران از این ظرفیت خدادادی تامین می‌شود و امید می‌رود با ورود سهمیه اعلامی، مشکلات به حداقل ممکن برسد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه