اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

یک مسئول در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه:

تعداد دستگاه های سی تی اسکن دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به ۱۶ دستگاه رسیده است

تعداد دستگاه های سی تی اسکن دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به ۱۶ دستگاه رسیده است
تورج شیرزادیان گفت: در حوزه تجهیزات سرمایه ای اکنون تعداد دستگاه های سی تی اسکن دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به ۱۶ دستگاه رسیده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ تورج شیرزادیان در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی مرصاد، اظهار داشت: در حوزه تجهیزات سرمایه ای مهمترین اقدامات انجام شده خرید شش دستگاه سی تی اسکن بوده که دو دستگاه در بیمارستان امام رضا(ع) و یک دستگاه در بیمارستان آیت الله طالقانی و بیمارستان های شهرستان صحنه، هرسین و پاوه با اعتبار ۳۲ میلیارد تومان خریداری و نصب شده که تعداد دستگاه های سی تی اسکن دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به ۱۶ دستگاه رسیده است.

 مدیر نظارت بر ملزومات و تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: در حال حاضر بیمارستان های شهرستان قصرشیرین و گیلانغرب فاقد دستگاه سی تی اسکن هستند که شهرستان قصرشیرین از آنجا که تعداد تخت و جمعیت ساکن آن از میزانی که باید دارای دستگاه سی تی اسکن باشد، پایین‌تر است. عملاً تنها شهرستان فاقد سی تی اسکن، گیلانغرب است که برنامه خرید دستگاه مذکور در دست اقدام است.

وی خاطر نشان کرد: انجام سی تی اسکن از روش های قطعی برای تشخیص بیماری کرونا است.

وی عنوان کرد: همچنین ۱۷ دستگاه اکسیژن ساز خریداری شده و درصدد خرید دو دستگاه دیگر هستیم، همچنین یک دستگاه اکسیژن ساز قدیمی بازسازی شده است و در مجموع ۲۰ دستگاه اکسیژن ساز مرکزی به روش PSA با ارزش ریالی ۴۰ میلیارد تومان تهیه شده است.

مدیر نظارت بر ملزومات و تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: مدیریت زباله های عفونی به ویژه کرونایی از نظر زیست محیطی بسیار حائز اهمیت است بر همین اساس ۱۳ دستگاه بی خطر ساز پسماندهای عفونی با شش میلیارد تومان اعتبار خریداری شده است.

شیرزادیان خاطرنشان کرد: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۸۵ تخت آی سی یو با اعتبار 70میلیارد تومان تجهیز شده که پیش از این سالانه ۱۰ تخت تجهیز شده است.

وی عنوان کرد: سه مرکز تشخیص کرونا به تجهیزات آزمایشگاهی از جمله پی سی آر و سایر تجهیزات مورد نیاز با اعتبار هشت میلیارد تومان مجهز شده است.

شیرزادیان گفت: در حوزه ملزومات مصرفی ۱۰ واحد تولیدکننده دارای پروانه دائم به منظور تولید ماسک سه لایه و ماسک n ۹۵ راه‌اندازی شده است.

وی افزود: از ابتدای شیوع کرونا ۹ میلیون و ۵۰۰ هزار عدد ماسک سه لایه، یک میلیون و ۵۰۰ هزار عدد ماسک n۹۵ ،  همچنین ۱۵۰ هزار عدد شیلد محافظ صورت، ۵۰۰ هزار عدد لباس و گان حفاظتی، ۲۰ میلیون جفت دستکش معاینه، ۲۵۰ هزار عدد کیت پی سی آر با اعتبار ۳۵ میلیارد تومان برای مراکز تابعه دانشگاهی خریداری شده است.

شیرزادیان گفت: همچنین ۱۶ یخچال حمل واکسن کرونا با اعتبار ۵۰۰ میلیون تومان خریداری شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی مرصاد,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه